Yıldırım'de yeşil öncelikli kentsel dönüşüm
Yıldırım ilçesinin merakla beklediği Mevlana kentsel dönüşüm projesi sahip olduğu özellikleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.

Özellikle Mevlana ve Ulus mahallelerinde yapılacak ve daha proje aşamasındayken bile örnek gösterilen kentsel dönüşümün sadece Yıldırım'ın değil, Bursa'nın ve Türkiye'nin ufkunu genişleteceğini aktaran Başkan Edebali,"Plan, tasarım ve imar uygulama süreçleri tamamlanan projede Mart ayında inşaat aşamasına geçilecek. 55,5 hektarlık projenin yüzde 55'i yeşil alan ve peyzaj alanı olacak. 36 bin metrekarelik konut alanının yanı sıra, 26 bin 500 metrekarelik bölgede ticaret ve ofis alanının dışındaki bölümlerde yer alacak turizm, sağlık, eğitim, spor, sosyal, kültürel ve ibadet alanları ile yollar insanlarımızın ortak kullanım alanı olacak. Rakamların da gösterdiği gibi Yıldırım'da oluşturduğumuz bu yaşam alanı modern şehirciliğin tüm unsurlarını bünyesinde barındırıyor" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet hakan can 8 yıl önce

heyecanla bekliyoruz başkanım

banner182

banner181