Yıldırım'da 14,6 hektarlık kentsel dönüşüm!
Yıldırım Belediye Başkanlığı görevine talip olurken, insan ve şehir ölçeğinde Yıldırımlıların yaşam kalitesini yükseltecek bir şehir vaat ettiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, bunu gerçekleştirmek için tüm hizmetlerinin doğru planlanması gerektiğinin altını çizdi. Doğru projeleri doğru zamanlama ile hayata geçirmek için adeta kılı 40 yardıklarını dile getiren Başkan Edebali, "Bu kapsamda 69 mahallemizle ilgili belirli bir stratejik plan dahilinde tetkik ve tahkikler yaptık. İhtiyaçları tespit ederek, planlar oluşturarak ilk aşamayı tamamladık. Bundan sonraki aşama ise bunları tatbik etmek, takip etmek ve hayata geçirmek" dedi.

TAPULARI ALDIK
Bu doğrultuda Mevlana Mahallesinde insanların sosyal yaşamlarına uygun, daha mutlu ve huzurlu olabilecekleri mekânları tasarlamak için yeniden plan ve uygulama çalışmaları yaptıklarını hatırlatan Başkan Edebali, "Mevlanadabu çalışmalarımızı tamamladık. Tapu Kadastro Müdürlüğümüzden o bölgeyle ilgili 14,6 hektarlık alanda yapacağımız kentsel dönüşümün tapularını aldık. Şimdi artık planları tatbik etme zamanı. En kısa sürede ihalemizi gerçekleştireceğiz. İhale aşamasından sonra buradaki dönüşüm faaliyetimiz tüm hızlıyla devam edecek" diye konuştu.

A Gazete 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181