TOKİ Yozgat Saraykent için sözleşme tarihi 21-31 Mart!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Yozgat ili Saraykent ilçesi'nde hayata geçirilen 73 adet konut için sözleşmeler 21 Mart'ta imzalanmaya başlıyor.

TOKİ Yozgat Saraykent konutlarının için 31 Mart tarihine kadar Temerküz Şube T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Saraykent Şubesi olup, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı bu Şube tarafından imzalatılacaktır.

TOKİ Yozgat Saraykent konutları sözleşme programı için tıklayınız.

- B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için; Sözleşme imzalama aşamasında %12, %15 ve %20 peşinat tahsil edilecektir. Ancak başvuru süresi içinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşülerek kalan bakiye tahsil edilecektir. Borç bakiyesi aylık taksitler halinde %12 peşinat ve 180 ay vade, %15 peşinat 216 ay vade ve %20 peşinat 240 ay vade ile alınacaktır.. Her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranı, ÜFE ve TÜFE oranlarından en düşük olana göre arttırılacaktır. İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle yapılacaktır. İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem/ay itibariyle başlatılacaktır.

- C tipi (3+1) konutlar için; Sözleşme imzalama aşamasında %10, %15 ve %20 peşinat tahsil edilecektir. Ancak, başvuru süresi içerisinde tahsil edilen başvuru bedelleri, peşinat tutarından düşülerek, kalan bakiye tahsil edilecektir. Borç bakiyesi aylık taksitler halinde %10 peşinat ve 120 ay vade, %15 peşinat 156 ay vade ve %20 peşinat 180 ay vade ile alınacaktır. Borç bakiyesi ve aylık taksitler, her yılın Ocak ve Temmuz aylarında olmak üzere yılda iki kez, bir önceki 6 aylık dönemdeki memur maaş artış oranına göre artırılacaktır. İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle yapılacaktır. İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem/ay itibariyle başlatılacaktır.

TOKİ Yozgat Saraykent konutları kura sonucu için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181