Yozgat Mutafoğlu TOKİ 2019 kuraya katılacakların listesi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yozgat Mutafoğlu Toki 2019 kuraya katılacakların listesi detaylarını sizler için derledik.

Yozgat Mutafoğlu Toki 2019 kuraya katılacakların listesi belli oldu. Yozgat Merkez Toki 2019 kuraya katılacakların listesi Toki tarafından açıklandı. İşte Yozgat yeni Toki 2019 kuraya katılacakların listesi şu şekilde;

Yozgat Toki 2019 kuraya katılacakların listesi 2+1 için tıklayınız.
Yozgat Toki 2019 kuraya katılacakların listesi 3+1 için tıklayınız.

Yozgat Mutafoğlu kura sonuçları için tıklayınız.

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 708 Adet Konut Projesi kapsamında inşa edilen yozgat Toki çekilişi 201931 Mayıs tarihinde yapılacak. 

2+1 ve 3+1 planında inşa edilecek olan Toki Yozgat 2019 başvuruları T. Halk Bankası A.Ş.’nin Yozgat İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edildi. Yatay mimaride inşa edilecek olan Yozgat Mutafoğlu Toki evleri başvuru işlemleri 19 Nisan'da son buldu.

Toki 50 bin konut Yozgat satış duyurusu için tıklayınız.

Yozgat Mutafoğlu Toki 2019 kuraya katılacakların listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181