Yozgat Mutafoğlu TOKİ kura tarihi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Yozgat Mutafoğlu Toki kura tarihi detaylarını sizler için araştırdık.

Yozgat Mutafoğlu Toki kura tarihi detayları şu şekilde;
Toki 50 bin konut Yozgat kapsamında Yozgat Mutafoğlu Toki kura sonuçları listesini belirleyecek olan kura töreni 15 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek. Yozgat Mutafoğlu Toki çekiliş sonuçları neticesinde brüt 75 metrekare büyüklükte 2+1 nitelikli 108 adet ve brüt 110 metrekare büyüklükte 3+1 nitelikli 51 adet konutun hak sahipleri belli olacak.

Yozgat Mutafoğlu kura sonuçları için tıklayınız.

Yozgat Merkez Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 708 Adet Konut Projesi kapsamında inşa edilen Yozgat Mutafoğlu Toki evleri başvuruları 06 Mart -19 Nisan 2019 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş.’nin Yozgat İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile kabul edilecek.

Toki Yozgat 2019 kapsamında satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda, başvuruda bulunanlarca satın alınacak konutlar TOKİ’nin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, noter huzurunda yapılacak kura ile belirlenecek.

Yozgat Mutafoğlu Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Yozgat Mutafoğlu Toki kura tarihi detaylarını sizler için derledik. Toki Yozgat Mutafoğlu kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181