Yozgat TOKİ 2018!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) imzası ile hayata geçirilen Yozgat TOKİ 2018 projelerini ve projelerin detaylarını sizler için araştırdık.

İşte Yozgat TOKİ 2018 listesi

TOKİ Yozgat Medrese Mahallesi projesinde yer alan 197 konut ve Akdağmadeni Oluközü TOKİ projesinde yer alan 72 konut olmak üzere toplam 269 adet konutun kurasız satışı 29 Haziran 2018 tarihine kadar devam edecek. Projede yer alan konutların satış işlemleri ilgili banka tarafından yürütülecek.

Ayrıca TOKİ imzası ile Akdağmadeni Oluközü TOKİ projesi kapsamında yer alan 124 adet konutun ve Yozgat Yenifakalı TOKİ projesi kapsamında yer alan 224 adet konutun inşaat çalışmaları devam ediyor. Bu iki projenin başvuru tarihi ve detayları ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

Yozgat TOKİ 2018 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferman çetin 6 yıl önce

Yozgat Akdağmadenine 2019 veya 2020 yılları arasında toki yapılacakmı

Avatar
Rüveyda 6 yıl önce

Yozgat merkeze yeni TOKİ yapilacakmi

banner182

banner181