Rüya Kent Prestij iletişim!
90 milyon TL'lik yatırım ile hataya geçirilen Rüya Kent Prestij projesi iletişim bilgileri belli oldu.

Zonguldak Kozlu'da 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Rüya Kent Prestij projesi konut, villa ve ticari alanlardan oluşuyor. 65 bin metrekare inşaat alanına sahip Rüya Kent Prestij projesi Yeşilyurt İnşaat imzası ile inşa ediliyor.

1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi dairelerden oluşan Rüya Kent Prestij projesinde daire büyükleri ise 60 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 12 adet ticari alanın yer aldığı Rüya Kent Prestij projesinde ticari alanların büyüklükleri 95 metrekare ile 423 metrekare arsasında değişiklik gösteriyor.  Ayrıca 261 adet konut ve 14 adet villanın yer aldığı Rüya Kent Prestij projesi 13 katta 5 konut bloğundan oluşuyor.

Toplam 275 konut ve 12 adet ticari ünitenin bulunduğu Rüya Kent Prestij projesinde açık ve kapalı yüzme havuzu, jakuzi, buhar odaları, fitness center, çocuklar için trombolin, mini clup, çocuk parkı ve gençler için çok amaçlı spor alanı (basketbol, voleybol, mini futbol), yürüyüş yolu, bulvar, meyve bahçesi, hobi bahçesi, barbekü alanı, tırmanma duvarı, bisiklet parkı ve dinlenme yerleri gibi geniş ve sosyal donatı alanları yer alıyor. Proje lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Rüya Kent Prestij teslim tarihi! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij fiyat! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij nerede? Tıklayınız.


Rüya Kent Prestij İletişim!
Adres: Güney Mahallesi Kavaklık Mevkii Kozlu / Zonguldak
Telefon: 0 372 266 55 55
Web: www.ruyakentprestij.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181