Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent!
65 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent projesi detaylarını sizler için araştırdık.

Zonguldak Kozlu'da hayata geçirilecek olan Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent projesi detayları belli oldu. 12 adet ticari alanın bulunduğu Rüya Kent Prestij projesinde ticari alanların büyüklükleri 95 metrekare ile 423 metrekare arsasında değişiklik gösteriyor.

Yeşilyurt İnşaat imzası ile yükselen Rüya Kent Prestij projesi 23 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilliyor. 90 milyon TL'lik yatırım ile hayata geçirilen Rüya Kent Prestij projesi 13 kattan ve 5 konut bloğundan oluşuyor. 

Lokasyonu ile dikkat çeken Rüya Kent Prestij Zonguldak projesinde 261 adet konut, 14 adet villa ve 12 adet ticari alan yer alıyor. Daire büyüklerinin 60 metrekare ile 248 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Zonguldak Rüya Kent Prestij projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve villa tipi daire seçenekleri bulunuyor.

Konut, villa ve ticari alanlardan oluşan Rüya Kent Prestij projesinde cafe ve restaurant, kütüphane, açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun parkı, kreş, yeşil peyzaj alanı, özel peyzaj alanı, dinlenme alanı, yürüyüş yolu,, spor salonu, hamam ve sauna gibi sosyal donatı alanları bulunuyor.  

Yeşilyurt İnşaat Rüya Kent projesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Rüya Kent Prestij 48 ay 0 faiz kampanyası için tıklayınız.

Rüya Kent Prestij teslim tarihi! Tıklayınız.

Rüya Kent Prestij nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181