TOKİ Zonguldak Ereğli ve Devrek’te 526 emeklinin konutlarını belirledi!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, Zonguldak K. Ereğli (334) ve Devrek’te (192) “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek toplam 526 konutun hak sahipleri 1 Ağustos’ta düzenlenen kura çekilişleri ile belirlendi.
 
13 – 30 Haziran 2016 tarihleri arasında başvuruları alınan konutların hak sahiplerini belirlemek amacıyla K. Ereğli’de Atatürk Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda ve Devrek’te Çaydeğirmeni Belediyesi Kent Ormanı’nda noter huzurunda kura çekilişi yapıldı. Zonguldak’lı emekliler TOKİ’nin inşa edeceği konutlara yoğun ilgi gösterdi. “Emekliye İkinci Bahar” projesi kapsamında inşa edilecek konutlara K. Ereğli’de 8 kat, Devrek’te ise 6 kat başvuru yapıldı.
 
Kura sonrasında belirlenen “asil ve yedek hak sahipleri listesi”  ayrıca İdaremizin (www.toki.gov.tr) web sitesinde yayınlanarak vatandaşlarımızın bilgisine sunulacak. Hak sahipleri, önümüzdeki günlerde İdarece belirlenecek tarihler arasında sözleşmelerini imzalayacak.
 
Bu projelerde 2+1 planında ve 75 metrekare büyüklüğünde inşa edilecek konutlar, %12 peşinat 180 ay,  %20 peşinat 240 ay vade seçenekleri ve alt gelir grubu şartları ile satışa sunuldu.

Kura sonucu tam liste için tıklayınız.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181