Zonguldak TOKİ başvuru tarihleri 2019!
Toki tarafından başlatılan Toki 50 bin konut Zonguldak projeleri kapsamında Zonguldak Toki başvuru tarihleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık.

Zonguldak Toki başvuru tarihleri 2019 detayları şu şekilde;
​Talep toplama işlemi 19 Nisan'a kadar devam edecek olan Zonguldak Toki başvuruları TC. Ziraat Bankası A.Ş.’nin Zonguldak İlinde bulunan yetkili Şubeleri aracılığı ile başvurular kabul edilecektir.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen Zonguldak toki 2019 projeleri kapsamında Zonguldak Gökçebey Toki evleri inşa edilecek. Yatay mimaride inşa edilecek olan zonguldak toki 2019 başvuru kapsamında 2+1 konutları içi 500 TL, 3+1 daireler için ise 1000 TL başvuru ücreti ödeniyor.

Gökçebey Toki fiyat için tıklayınız.
Gökçebey Toki satış duyurusu için tıklayınız.

Zonguldak Toki başvuru tarihleri 2019 detaylarını sizler için araştırdık. Toki zonguldak başvuru tarihleri 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Toki 50 bin konut hangi illerde yapılacak sorusunun cevabı için tıklayınız.
Toki 50 konut başvuru nasıl yapılır sorusunun detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181