www.emlaksayfasi.com.tr

Bursa'nın kentsel dönüşüm haritası belli oldu!

Bursa Kentsel Dönüşüm Projeleri

Kentsel dönüşümde çalışmalar başladı. İşte Bursa'da kentsel dönüşüm için planlanan yerler ve projeler

Bursa'daki riskli binaların ve kaçak yapıların önüne geçmeyi amaçlayan kentsel dönüşüm faaliyetlerinde her geçen gün yeni gelişmeler yaşanıyor. Özellikle Osmangazi, Yıldırım ve Nilüfer ilçelerinde merakla beklenen kentsel dönüşüm çalışmalarına ait hazırladığımız Bursa kentsel dönüşüm haritası haberimiz ile gündemde olan kentsel dönüşüm projelerinin neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

İşte Bursa'nın kentsel dönüşüm haritası ve planlanan çalışmalar;

Sıcaksu ve Tabakhaneler Bölgesinde kamulaştırmalarda sona yaklaşıldı!
Tabakhaneler bölgesindeki dönüşüm çalışmaları tamamlandığında doğudan batıya kuzeyden güneye kadar şehrin her bir bölgesini etkileyecek olan Sıcaksu Kentsel Dönüşüm projesinde emin adımlarla ilerleniyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan kamulaştırma ile 180 bin metrekare alanın 36 bin metrekarelik kısmı belediyenin himayesine geçmişti. Bölgedeki binaların ve işyerlerinin yıkılması ile boşa çıkacak olan alan üzerinde; termal tesisler ile yeni bir cazibe alanı oluşturulması planlıyor.

Sıcaksu bölgesinde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi başta Sırameşeler ve Merinos semtlerini olumlu yönde etkileyecek.

Beşyol, Panayır ve Yalova Yolu'nda büyük dönüşüm
Bursa’nın dönüşümü en çok merak edilen bölgeleri arasında yer alan İstanbul yolu caddesi (yalova yolu) için geri sayım heyecanı başladı.

Yaklaşık 20 bin metrekare alandaki 60 binanın kamulaştırılmasıyla T2 hattı kapsamında yapılacak estetik görünümlü üst geçitler, Beşyol ve Panayır girişlerine yapılacak kavşak düzenlemeleriyle bölgenin çehresi tamamen değişecek. İstanbul Yolu’nun ortasından gidecek, toplam 9.4 kilometre uzunluğundaki 11 istasyonlu T2 Kent Meydanı – Terminal tramvay hattının, ulaşım projesi olmasının yanında karayoluna estetik bir görüntü de kazandıracağını ifade eden Başkan Altepe, anayol üzerindeki 9 istasyonun her birine ayrı mimari değeri olan üstgeçitler yapılacağını söyledi.

Osmangazi'nin dönüşümü Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile başladı
Bursa'nın dönüşümüne öncülük edecek Soğanlı kentsel dönüşüm projesinin 1. etap 1. kısmını oluşturan Çelebi Mehmet Bulvarı ile 1. Nilüfer Caddesi arasında kalan bölgeye, 196 konut ve 26 işyeri inşa edilecek. Zemin+5 kat yüksekliğindeki binalarda 2+1 ve 3+1 olmak üzere birbirinden lüks daireler yer alacak. Her binanın bodrum katının kapalı otopark olarak tasarlandığı projede, aynı zamanda LPG'li araçlar için de açık otoparklar inşa edilecek.
15 bin 95 metrekarelik alanda yapılacak 196 konut ve 26 işyerinden oluşan 1. etap 1. kısmında teslimler Aralık 2016'da yapılmaya başlayacak. 

Demirkapı, Çarşamba, Zafer, Atıcılar ve Küçükbalıklı için kentsel dönüşüm yolda
Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesinin yanı sıra Osmangazi Belediyesi’nde hedeflenen bölgelerin başında Çarşamba, Zafer, Atıcılar, Namık Kemal ve Küçükbalıklı mahalleri bulunuyor. Bu mahalleri takip eden bölge ise bir dönemin cazibe bölgesi olan Altıparmak geliyor.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşüme "Mevlana ve Ulus" mahallelerinden başlıyor
Yıldırım Belediyesi tarafından yoğun bir çalışma ile gerçekleştirilen ve T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan Kentsel Dönüşüm Master Planı ile Yıldırım’da büyük bir değişim yaşanacak. Projelerin ilki ise Mevlana Kentsel Dönüşüm projesi olacak.

Yıldırım’ın tamamında hedeflenen kentsel dönüşüm projelerinde öncelikli bölgeler ise daha önceden riskli ilan edilen Arabayatağı, Yavuzselim, Ulus, Mevlana, Çınarönü ve Hacivat mahalleleri olacak.

Yıldırım'ı Bursa’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirecek kapsamlı bir kentsel dönüşüme imza atmak istediklerini belirten Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Teferrüç, Piremir, Yediselviler, Sıracevizler, Vatan, Beyazıt-152 Evler, Ortabağlar, Güllük, Mimarsinan, Esenevler, Yiğitler, Şükraniye, Ertuğrulgazi, Kaplıkaya, Değirmenönü, Karapınar, Arabayatağı, Ulus, Mevlana, Hacivat, Yavuzselim ve Çınarönü mahallelerinde kentsel dönüşüm alanlarının belirlendiğini aktardı.

Nilüfer'de kentsel dönüşüme özel sektör imzası
Nilüfer Belediyesi tarafından Ataevler Mahallesi'nin kentsel yenileme çalışması ile 575 bin metrekare alandaki 337 binanın yüksek gerilim hatlarından uzaklaştırılıp depreme dayanıklı hale getirilmesi planlanıyor.

Ataevler’in ardından öncelikli olarak Esentepe mahallesinde gerçekleştirilmesi düşünülen kentsel yenileme kapsamında deprem öncesi yapılan ve riskli ilan edilen 11 noktada dönüşüm planlanıyor. Ancak tüm bu çalışmaların yanı sıra özel sektör ve site sakinleri arasında yapılan anlaşmalar ile örnek uygulamalar sırasıyla hayata geçmeye başladı. Özellikle Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerindeki birçok binanın çok kısa zaman içerisinde dönüşüme girmesi bekleniyor. 


TAŞYAKAN İNŞAAT "CENTRAL BALAT" SATIŞA ÇIKTI! DETAYLAR İÇİN HEMEN TIKLAYIN

ATIŞ YAPI'DAN YUNUSELİ'DE 120 AY VADELİ KREDİSİ HAZIR SON DAİRELER SATIŞTA! DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN
 

Yorumlar (166)

Hatice Şahin 8 Yıl Önce

Nilüfer Karaman da da kentsel dönüşüm var mı?

Nagihan 8 Yıl Önce

Yolcati koyu nezaman faliyete geçecek

Nagihan 8 Yıl Önce

Yolcati koyu nezaman faliyete geçecek

Editör 8 Yıl Önce

Yolçatı bölgesi herhangi bir planlamaya ait bilgi bulunmamaktadır.

Editör 8 Yıl Önce

Sn.Hatice Şahin, Kat malikleri dilerse özel sektör ile anlaşma yaparak ya da kendi imkanlarıyla kentsel dönüşüm sürecini başlatabilir.

Editör 8 Yıl Önce

Yolçatı bölgesi herhangi bir kentsel dönüşüm planlamasına ait bilgi bulunmamaktadır.

gulsum salihoglu 8 Yıl Önce

Şükraniye mahallesine ne zaman girecek kentsel dönüşüm

Editör 8 Yıl Önce

Gülsüm hn, Şükraniye mahallesi Yıldırım Bölgesi kentsel dönüşüm planları içerisinde yer alan bir bölge. Sitemizdeki Yıldırım Belediyesi haberlerini takip etmenizi öneririz.

Gazanfer 8 Yıl Önce

Bizim Sinan dede ne olacak 20 sene oluyor yıkıp yol açtılar çok mağdur durumdayız bize enkaz parası verdiler.gecekondularin olduğu yere burası sizin dediler gecekondulari yikmadilar. Çok mağdur durumdayız ilgilenen varmı acaba?

belgin catirtav 8 Yıl Önce

alemdar mahallesine ne zaman kentsel dönüşüm gelicek ..

belgin 8 Yıl Önce

alemdar mahallesine ne zaman kentsel dönüşüm gelicek ..

rafet hçy 8 Yıl Önce

Sıra meşelerin bir an gerçeklenmesini bekliyoruz helede dogu sokak artık sabrımız kalmadı lütfen bu yıl artık olsun

Kevser. 8 Yıl Önce

Osmangazi demiryolu altina pazar caddesi alti ne zaman olacak

şahsene 8 Yıl Önce

Acil olarak yikilmasi gereken romanlarin bulundugu beyazit mahallemiz

sermin turan 8 Yıl Önce

küplüpınar mah oturuyorum orası nezaman kentsel dönüşüme girecek Osmangazi

Sema Apaydin 8 Yıl Önce

Akpinar mah. 1050 KONUTLAR NE ZAMAN DONUSECEK. BİNALAR CATLAK PATLAK C22 DAİRE 10 A GELİN GORUN.....

Süleyman DÜZGÜN 8 Yıl Önce

Gayet güzel dönüşümler planlanmış ama. Bu faaliyetleri yapmak epey zaman alır diye düşüniyorum, eğer bunların hepsi yapıldığındada BURSA gerçekten bambaşka bir şehir olur. Kolay iş değil . ALLAH KOLAYLIK VERSİN .

Gazanfer 8 Yıl Önce

Sinan dede Mahallesi ne olacak vatandaş perişan 20 yıl oldu evlerimizi yıkıp yol açtılar bizlere sadece enkaz parası verdiler.gecekondularin olduğu yere burası sizin dediler. Bekliyoruz bir çözüm bekliyoruz belediyeden çözüm bekliyoruz.

hilmiye cakmak 8 Yıl Önce

alemdar mahallesi varmi

Filiz Türkoğlu 8 Yıl Önce

Çekirge caddesinde dönüşüm varmı

Mukaddes 8 Yıl Önce

Gemlik ilçemizin kentsel dönüşümüyle ilgil bilgi verirseniz sevinirim. Yeni yapılan camınin etrafının yıkılacağını duyduk. Gerekli bilgi verirseniz sevinirim.

Emlak Sayfası / Editör 8 Yıl Önce

Savaş bey, belirttiğimiz gibi Soğanlı ve Sıcak su bölgelerindeki değişim ile birlikte bu alanlarda da değişim olacağını düşünüyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor. Sitemizi takip ederek son gelişmeleri öğrenebiliriz.

savaş 8 Yıl Önce

bu dönüşümden alemdar mahalleside yararlanabilecekmi

Bekir aydemir 8 Yıl Önce

Ali bostanciya peşkeş çekilen kentsel dönüşümden ne hayır gelir alan kimse memnun degil. Malzemeden calmakda üstüne yok zemin etüdü bile bostancini. Firmaları Mimari calisma ile göz yanılması ve hiç bir kullanışlı odası olmayan saçma sapan binal yapıyorlar. Maliyet 60 bin ile 70 bin arası sorarsan 200 bin den açıyorlar kapıyı milletimizin düştüğü hale gulermisin galrmisin.

Ayfer Ak 8 Yıl Önce

Bu kentsel dönüşümler umarim Doganbey Tokilerine benzemez.Allahim sen Bursa yi koru.

Zarife Yüksel. 8 Yıl Önce

Ataevler magazin autlet karşısı gıpta sitesi dönüşüme dahil mi. Lütfen cevap yazarmisiniz.

Emlak Sayfası / Editör 8 Yıl Önce

Sn.Zarife Yüksel, sorunuzda geçen site ile ilgili bize ulaşan çalışma bilgisi bulunmamaktadır. Ancak 6306 sayılı afet yasası ile hak sahipleri olarak sizler bir çalışma başlatabilirsiniz.

Emlak Sayfası / Editör 8 Yıl Önce

Mukaddes hanım, Gemlik Belediyesi tarafından hazırlanan çalışma ile Cihatlı mahallesinde 900 konutluk bir proje başlayacak. Eski ve riskli binalarda yaşayan ve belediyeye başvuru yapan hak sahipleri yapılacak çekiliş ile bu binalara transfer edilecek.

Emlak Sayfası / Editör 8 Yıl Önce

Çekirge Caddesi ile ilgili bir planlama olacağına dair bize ulaşan bilgi bulunmamaktadır. Ancak 6306 sayılı afet yasası ile hak sahipleri olarak sizler bir çalışma başlatabilirsiniz.

Emlak Sayfası / Editör 8 Yıl Önce

Hilmiye hanım, Soğanlı ve Sıcak su bölgelerindeki değişim ile birlikte bu alanlarda da değişim olacağını düşünüyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor. Sitemizi takip ederek son gelişmeleri öğrenebiliriz.

Rüveyde genç 8 Yıl Önce

Mehmet Akif Ersoy mahhallesindeyiz caddenin bir altı yola gittiğgözüküyor acaba plan Değişikliği oldunu sizden cevap bekliyorum

suna yucel 8 Yıl Önce

Kocanaipe mah. Akpınar şok ve civarı pislik içinde evler eski alt yapı yok asıl kentsel dönüşüm buraya lazım amakimse ilgilenmiyor

sezgin uyanık 8 Yıl Önce

Kentsel dönüşüm evet ama millete döşeme projesi bu bir asgari ücretle çalışan bir kişi 200 bin den kapı açılan dairelere nasıl alacak yine diyorum kentsel dönüşüm zengine yarar yada alırsın ömür boyu ödersiniz

Leman 8 Yıl Önce

kentsel dönüşum demek araplara dubleks evler yapmak demek artık insanları kandırmayı bırakın teferrüçten ellinizi çekin yeter artık bizleri sömürmeyi bırakın

seda 8 Yıl Önce

mimar sinan mahallesi cevikkuvvetin olduğu yerdede olucakmi na zaman gerceklesicek cvp yazarmisiniz

ecem 8 Yıl Önce

yıldırım çınar önü ne zaman başlar acaba kesin bir bilgi yok mu? yıllardır ev yapmak için bekliyoruz yapacaklarsa yapsınlar yapılmayacaksa da olmayacak desinler herkesin kendine göre planı projesi var sonuçta

Ali çevik 8 Yıl Önce

Yeni karamana kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak cevap yazarsaniz sevinirim

srp 8 Yıl Önce

Mehmet akif mahallesine kentsel donusum varmii??

Mehmet 8 Yıl Önce

Özlüce mahallesine ne zaman gelecek kentsel dönüşüm bir an önce gelmesini bekliyoruz

Gazanfer Öztürk 8 Yıl Önce

Sinan dede Mahallesi ne olacak vatandaş perişan 20 yıl oldu evlerimizi yıkıp yol açtılarbizlere sadece bir enkaz parası verdiler.gecekondularin olduğu yere burası sizin dediler gecekondulari yikmadilar hala bekliyoruz biz ne olacağız bilen varmı?

Şenay Tetik 8 Yıl Önce

Paşa çiftliğinin yanından itibaren soğanlı mevkiine kadar ki bölge özellikle SIRAMEŞELER SEMTİ 50 SENEDİR daha çevre yolu yapılmadan önce çok geniş bi yol yapılacağı semtin gecekondulaşmasının sona ereceği söyleniyordu. HANİ OLDU MU BEN 60 YAŞINDAYIM SEMTİMİ SEVİYORUM SEMTİMİ İMARLI DÜZENLİ HALİNİ GÖREMEYECEĞİM.ONUN İÇİN İNANCIM KALMALI ARTIK.

serap 8 Yıl Önce

Yıldırım mimar sinan mah ne zaman gelecek ona göre eve tamir yapcaz

Zekiye 8 Yıl Önce

Şirin evlerde kentsel dönüşüm varnı hiç ismi geçmiyor bilelim bizi de aydınlatırsanız teşekkür ederim

Aysun Yılmaz 8 Yıl Önce

Emirsultan mahallesinde kabasakal sok. da cadde üzerindeki binaların da kentsel dönüşümünü bekliyoruz...

Emir 8 Yıl Önce

Yenibaglar kentsel dönüşüm içindeki konuda anlatilmamis

Ilker Özdemir 8 Yıl Önce

Esnaf sarayının da olduğu heykele üç dakika mesafedeki Anadolu mahallesinden kentsel donuşum için neden sözedilmiyor acaba.

seyma 8 Yıl Önce

sirinevler kapsama altina degilmi hic aciklama yok

sevcan 8 Yıl Önce

Kogukçınar mahallesi ni müzemi yapacaksınız

Neşe 8 Yıl Önce

Kogukcinar ortada kalcakmi nasıl geri dönüşüm bu 50senelik evler burda bir an önce açıklama yapsın belediye oy isterken iyi

sebahat hacıoğlu 8 Yıl Önce

küçük balıklı mah.daha detaylı bilgi edinmek istiyoruz

ömür bulut 8 Yıl Önce

Bursa /Osmandazi Küplüpinar mahallesindeki evlerimiz cok eski bir an once yıkılmasını istiyoruz kentsel donusumunu bekliyoruz tesekkurler....

engin 8 Yıl Önce

K.çınar Gülbahçe bbaşaran selamet bahar mahalleleri ne olacak ortada dam üstünde saksağan gibi:) yeni bir bina iile yalova yolu arası da değerlidir dönüşüme ihtiyacı var.oraları da el altından toplarlar artık

songulfeseme/gayrumekul 8 Yıl Önce

Ben/bes/aydlr//sukraniye/purejeler/clkacak/diye/bekliyorum/ben/mutayit/asistanlylm/hic/bir/bilgi/verilmiyor/daha/ne/kadar/bekliceyiz/kensel/mudurlerimiz/lutfen/birazclk/yardlmcl/olsunlar

Mümin ARDA 8 Yıl Önce

Davut kadı ortayol da oturanlar uzaydan mi geldiler dönüşüm olmayacaksa imar izni verin

Z.palabıyık 8 Yıl Önce

Hürriyet vesoğuk kuyu ne olacak Bilgi verirmisiniz .plan proje görmek Mümkünmü

i.topal 8 Yıl Önce

. bu tuna mahallesi neolacak bir an burayı kentsel dönüşüm olması gerekir yetkilileri göreve çağrıyorum

saadet 8 Yıl Önce

Çekirge cad ne olacak bilen varmı acaba?

Hanife gunkan da 8 Yıl Önce

Davutkadi orta Yol dagyolu cadde nezaman Kentsel dönüşüm olacak K

kemal 8 Yıl Önce

Küplupinarda kentsel donuşum varmi

Nebahat kaçal 8 Yıl Önce

Arap şükrü sokagının üst tarafları ne olacak

muhammerbalkan 8 Yıl Önce

Piremirtaraflarınezamangelecektarihbellimi

Osman Ozdemir 8 Yıl Önce

Muradiye icinde kentsel donusum bekliyoruz. Magduruz....

m vatan 8 Yıl Önce

dünyanın en cirkin projeleri kent meydanı ipek bocegi bursa toki ucubeleri ve şimdide pazarcı cadırı stad inşAllah yeni proje yapmazlarda bursayı dahada madara etmezle

Mukaddes daver 8 Yıl Önce

Gemlikle ilgili kentsel dönüşümün açıklamasını bekliyoruz.

emine 8 Yıl Önce

Eski halin altina donusum olacakmi

mehmet kaya 8 Yıl Önce

Şirin evlere de varmı

selma 8 Yıl Önce

Kogukcinara ne zaman kentsel dönüşüm olacak bir bilgi verir misiniz

hülya polat 8 Yıl Önce

Beyazit mh.152evler mah.dönüşüm ne zaman olacak

Ali. YELDAN 8 Yıl Önce

Atatürk. Stadyumu. Ve. Cevresi. İçin projeleriniz. Varmı

ayhan Taşkıran 8 Yıl Önce

Minareli çavuş mahallesindede ileriye dönük kentsel dönüşüm purajede varmı

arass 8 Yıl Önce

şirinevlerin ismi geçmemiş..

selçuk bayrak 8 Yıl Önce

Yeni Yalova yolu üzerine yapılacak olan hafif raylı sistem i bursa halkı istemiyor gemlik ilcemize kadar uzanacak metro hattı istiyoruz bu proje ileriye dönük bir proje değil

jglkhişvjş 8 Yıl Önce

gökdere için varmı acaba

İdris sevim 8 Yıl Önce

Yalova yoluna yapılan tren yolu tam bir oyuncak..altıparmak caddesine yapılmış olan tren yolu tam bir fiyasko..bakın ben okumadım ama yapılan bütün yanlışları anlayabilecek kapasitedeyim..o yalova yolundaki ağaçları tarumar ediyorsunuz..ağaç kesen baş keser..sen madem böyle bir hizmet yapacaksın yerin altından götür..eski garajdan yerin altına gir ...orhangaziden çık......almanyada telesiye sistemi var..çarşambadan itibaren telesiye sistemi yapsaydınya..şu trafiğin haline bak..zaten yollar daracık..heykele çıkasım gelmiyor..ahhhh...beni belediyenin başına getirecekler ..sen seyeret o zaman..belediye başkanı dediğin geçer direksiyona yaptığı yollarda bir gider..git bakalım botanik yol ayrımlarından..soğanlı odun depolarından botanik tarafına gec bakalım ey belediye başkanı..geçenlerde arabayı yolun ortasında bıraktım..millet illet olmuş dönmeme izin vermiyor...hele botanik alt geçitlerindeki merdivenler tam bir muamma..heykeldeu alt geçitlerin üsü kapalı..botanik alt geçitlerin üstü açık..geçen kış karda merdivenler huz tutmuş..kadın paldır küldür aşağıya kaydı..yazıktır be anam.kapat şu alt geçitlerin üstünü ve merdivenlere çôzüm bul..20 yıl öncesi garaj ve sıcaksu alt geçitlerinde merdivenin yanı sıra rampa vardı..ama şimdi neredeee .sahi ben bunları neden yazıyorum..okuyup benimle iletişime geçerlermi acaba..kimbilir belki..

Âdem sevinç 8 Yıl Önce

Akpınar Mahallesi kentsel dönüşüm olacakmi

Nafiye eryurek 8 Yıl Önce

Biz kuplu pinar mahallesi sakinleri olarak kuplu pinarda kentsel donusum yapilmiyacakmi merinos kultur merkezine cok yakin bursanin gobegi cumhur baskani basbakanla millet vekiller herkez buaya geliyor kuplu pinar kotu goruntu veriyor lutfen burayada kentsel donusum baslasin saygilarimla

Nafiye eryurek 8 Yıl Önce

Biz kuplu pinar mahallesi sakinleri olarak kuplu pinarda kentsel donusum yapilmiyacakmi merinos kultur merkezine cok yakin bursanin gobegi cumhur baskani basbakanla millet vekiller herkez buaya geliyor kuplu pinar kotu goruntu veriyor lutfen burayada kentsel donusum baslasin saygilarimla

serdar 8 Yıl Önce

Ulus mh ilginç olmuş hakmi ettiler yeni mahalle bunlar zaten sontmradan kurulmus

güleser 8 Yıl Önce

Bizim milletimize iyilik yaramaz daha düne kadar yollardaki cukurların hesabı yoktu hic bir yerde düzen yoktu tüm tarihimiz yok olmaya bırakılmıştı simdı ise yapılanları kabullenememek hazmedememek var bizim vatanımız bizim topraklarımız bizim bursamız bizede destek vermek düşer Herkes hazmedemediğini kusar

kadir akdemir 8 Yıl Önce

slm su kentsel dönüşümleri bir an önce baslayın çarpık yapılaşmayı temizleyin ençokta yavuzselim ulusmahallesine gerek var ordan başlayın

Temel emre 8 Yıl Önce

Şirin evlerde ne zaman kentsel donusum gelecek

Ismail uzel 8 Yıl Önce

Beyazit mah kibris sokakta ne zaman kentsel donusum baslicak scab a bilgilendirirmisiniz

Kerim kocaslan 8 Yıl Önce

Once ana arterleri genislemesi lazim eski gemlik yolu 30 yildan beri genisliyecekdi hala yapilan birsey yok hep ranta donuk yatirimlar diye dusunuyorum zamaninda toplu konutlari bos arazilere deyilde eski binalari yikip debreme dayanikli binalar yapilmis olsa suna inanin bursa daha guzel konuma gelecekdi hep tarim arazileri talan oldu yesil bursa oldu lisey bursa herseyi tersinden yapiyorsunuz binalar geri gelir ama toprak geri gelmez

Orhan çoban 8 Yıl Önce

Görükleye ne zaman metro gelecek universiteye kadar getirip ileri tasimamaniz sacmalik degilmi

Hüsamettin 8 Yıl Önce

Güneştepe ne olacak elektirik suyu alamayan bizim gibi cok sayıda komşularımiz var

burhan nisli 8 Yıl Önce

Kaplikayada 1000kontlardaki polis lojmanları yıkım çalışmaları sona gelindi 1000konutlarin şahıslara ait meskenler na zaman yıkım çalışmalara başlanacak

Nagihan 8 Yıl Önce

Bursa yolcati köyüne nezaman kentsel dönüşüm geliyor

Zekiye dediler baytan 8 Yıl Önce

Neden şirin evler yok bilelim ona göre evimde tadilat yaptıracam bilelim bilgi verirseniz sevinirim

Zafer akdoğan 8 Yıl Önce

Ben hacivatta ketsel dönüşüm olmicana inaniyom bundan önceki özgen keskin de aynı şeyleri söyledi bundan sonrakilerde aynı vat verdi oy zamanı yaklaştı oy isticekler keşke hepsi recep tayip olsa

Şermin torun 8 Yıl Önce

Çiftehavuzlar ada kentsel dönüşüm kapsıyormu

muradiye ne olucak el konmus... 8 Yıl Önce

Yol gecicek deniyo bisey o10 senedir bekliyozldugu yok

yildoz cetinkol 8 Yıl Önce

Osmangazi kayhana bir donusum olsa hiz fena olmaz sehir merkezinde mezberelik evler oralarada lutfen dusunun artik saygilaryy

muzaffer tûrkmen 8 Yıl Önce

Şirin evler neden yok

gariban keloğlan 8 Yıl Önce

rant olan yerler kentsel dönüşümüne girer. para etmeyenler yerlere dönüşüm yok

Sema Apaydin 8 Yıl Önce

Akpinar mah. Binelli konutlar ne zaman donusecek. Binalar deprem olsa aninda yerle bir.

cevahir 8 Yıl Önce

haklısın doğru söylersin kardeş..

Ayse Sayın 8 Yıl Önce

Yıldırım yeşil Mahallesi kentsel dönüşüm olucakmi acaba yeşil turistik bölge güya fakat harabe durumda turizmi etkilicek bölgelerden biri ve turist ziyaretleri de çok fazla fakat bakımsız

hilal canbaz 8 Yıl Önce

Osmangazi yeni yapılan belediye binasının tam önünde ki üst geçit felâketi bir türlü yenilenmedi yıllar dır aynı eziyet engelliler yaşlılar hiçbiri düşünülmüyor belediye yapılınca sevindik ama maalesef belediye kendi çevre sini dahi düzenleyemiyor ne kentsel dönüşümü elmasbahçe Felaket bölgesi ne döndü ilgilenen yok yıllar dır varsa yoksa yukarı lar osman gazi belediye si burada hiç çalışmıyor. ..

Pınar 8 Yıl Önce

Küçük balıklıya kentsel dönüşüm gelicekmissin bilgi verirseniz sevinirim

Lütfü Karşıyaka 8 Yıl Önce

Hal kavşağı 2014 de açıklanan proje ile en kısa zamanda yeniden düzenlenecek denmişti 2 yılı geçti bir kazma vurulmadi. Ne zaman başlanacak? Eski gemlik yolu caddesi için bir çalışma var mi?

Nesrin kara 8 Yıl Önce

Ortabağlar ne zaman başliycak

MÜJDAT ERTÜRK 8 Yıl Önce

Tüm yatırımlar ankara asfatinin üzerine ben yavuselim mahlesindeyim bir komleks yabtinuz birkerebile gitmedim onuda shb denen bir parti yabti akp değil başka birseyyok nevarsa ankara asfaltı üzeri ya onlar adamda biz bu bursanin bicimiz bize bir ok yok yani okumadınız sayın başkan bizim bursa tarihi eder yok tabi parada yok bursa siz devamlı tarih olan yerlere yatirimyabin

Ali 8 Yıl Önce

Artık yeter insanları kandırmayın yapaçaksanız Zaman kaybetmeyin insangibi yaşamakta bizim Hakkı'mız

Serap_örsçü 8 Yıl Önce

Altıparmada yapılsın veşu trefestilerdende temizlensin lütfen

Hatıce basaran 8 Yıl Önce

Bursa nin en Guzel havası ve harika manzarası olan cekirge neden böyle kör ve ilgisiz kaldı ogrenebilirmiyim

Melike 8 Yıl Önce

Koğukçınar tarafına kentsel dönüşum gelicek mi acaba bilgi verirseniz sevinirim aslında bu tarafa gelmesi lazım en eski evler burada...

ali ayaz 7 Yıl Önce

hacı ilyas mah ne olacak bütün evleri yaktılar,,

Murat 8 Yıl Önce

Tabakhaneler bölgesi 10 yıldan berı donusum beklıyor ve kesın bır tarıh veremıyorlar projesı hazır ama bir turlu baslayamıyorlar bursa nın cevresinin çehresi donustu ve gelişti ama hala şehir merkezi çöplük halinde yapamıyacagınız projeler için baslangıc tarıhleri veriyorsunuz inş. Bursamızın dıger bolgelerı tabakhaneler bolgesı gıbı enkaz ve copluk halinde kalmaz

Gulbahar Elmas 8 Yıl Önce

Arabayatağına ne zaman sıra gelecek? Çöplük içinde yaşıyoruz.

yasin 8 Yıl Önce

10 yıldır yapıcaklar milleti madur etmekten başka birşey değil yapında insanlar bir an evvel işlerine baksın.

yasin 8 Yıl Önce

yıldırım'da yazılmayan mahalle ismi kalmamış bu kadar mahallenin yıkıntı malozu bir şehir yapar.

yekda 8 Yıl Önce

panayirda kentsel dönüşüm var yazılmış ama sadece yalova yolu yazıyor. iç kısımlara kim bakıyor.

acil kentselesra 8 Yıl Önce

Hocahasan selimiye

Özlem kuncak 8 Yıl Önce

Bende merak ediyorum cekirgeye ne zaman gelicek bu kentsel dönüsüm

YURDANUR 7 Yıl Önce

EŞREFİLER CADDESİNE NEZAMAN DÖNÜŞÜM GELİCEK

Ayhan SAYDAN 8 Yıl Önce

Sayin Baskanim Teferruc mah. karabacak sokak kentsel donuşum ne zaman başlayacak.Tesekkur ederim.

zeynep 8 Yıl Önce

gaziakdemir mahallesine kentsel dönüşüm ne zaman geliyor yardımcı olurmusunuz?

fatih 8 Yıl Önce

Yesilyayla ve maltepe için kentsel dönüşüm yokmu

aylin 8 Yıl Önce

sırameşelere ne zaman gelecek acaba

Guzide 8 Yıl Önce

Yildirim molla yegan kulliyesi yaninda bulunan kamaci sokakta bulunan kamaci ferah apartmAninin ne zaman yikilacagi konusunda bilgi alabilirmiyim.

Berna ceylan 8 Yıl Önce

Artik inanmiyorum yillardir basliyo hayal kirikligi

gokhan 8 Yıl Önce

mevlana kentsel dönüşüm ne zaman başlıycak evimize hiç birsey yapamıyoruz bir tarih verilsin

avni beşgül 8 Yıl Önce

uluyolun da toplu konut alanına alınmasını istiyoruz bursanın göbeğinde çarpık yapılaşma yıkık evler buralarında gerçek yaşanacak yerler olmasını diliyoruz ulu mahalle bir brbat bir gözden geçirseniz diyorum yaşanacak yerleşim alanları olması dileğiyle saygılar

Yunus 7 Yıl Önce

Şirin evler mahallesi unutuldumu ???

Nail TOPUZ 8 Yıl Önce

En yoğun yerleşimin ve riskli binaların bulunduğu Altıparmak için neyi bekliyorsunuz?

halil çağın 8 Yıl Önce

Tarih verin artık yavuz selim ne zaman başlıyor bilelimde bizde işimize bakalım

turgut yilmaz 8 Yıl Önce

Akcagliyana nexaman kensel donusumu olacak cavap bekliyorum ben kiraci bir vatandas evalmak istiyofum

Serpil 7 Yıl Önce

Yeter artık yıkın şu çarşambayı pislikten kurtarın bizi

FATİH 8 Yıl Önce

santral garaj mahallesi ne olacak hiç bir yerde bilgi yok bununla ilgili

Nesrin Kutlu 8 Yıl Önce

Artık inanmıyorum. Yıllardır kanalboyu unutuldu. Çok yazık kanalboyu hep bekletildi. Unutuldu.

Nesrin Kutlu 8 Yıl Önce

Artık inanmıyorum. Yıllardır kanalboyu unutuldu.

bayram binay 8 Yıl Önce

Millet mahallesinde 30 metre 28 metre yerim var benim yerim nerde ben aliken 120 metre diye verdiler gosterilen arsa 10 sene sonra tarlanln sahibi benden sorla aldl halen 2 pasen vergisini odemekteyim 15 sedir oduyoru arsaml kullanamlyorum ne yapman qerekiyor

ALİ BALIK 7 Yıl Önce

YILDIRIM ESENEVLER MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK BELİRLİ BİR TARİH VARMI? VARSA NE ZAMAN BAŞLAR. ? BUNU BİLDİREBİLİRMİSİNİZ.:SAYGILAR:

Bilal torun 7 Yıl Önce

Birdahaki yerel seçimleri beklemeyin bence şu Arabayatagi ve 7 mahalle jet hızıyla Kentsel dönüşüm yoksa seçimlerde hiç gelmeyin oy için valla icraatı görelim hep şimdi bu zaman şu zaman

seyma 7 Yıl Önce

aynen gelmedi gitti şu imar yıllardır bursa şirinevlere buda yıldırım belediyesi ihmakerlığı ortalığı arap sacına cevirdiler ne bok yedikleri belli degil

Nazime 8 Yıl Önce

Aticilarda ne zaman baslacak belli bir tarih var mi

ŞERAFETTİN CEYLAN 7 Yıl Önce

AZ ÇENE ÇOK İŞ,HEPSİ YALAN....LAF ÜRETECEĞİNİZE İCRAAT GÖRELİM.GELEN GİDENİ ARATIYOR.AK PARTİ SIRTINIZDA AMA HEP BOŞ İŞLERLE UĞRAŞIYORSUNUZ, YAZIKLAR OLSUN. İCRAAT,İCRAAT, İCRAAT.....

ömer 8 Yıl Önce

Demirkapı önce olarak yapılacak deniyor du daha ne bekleniyor

seyma 7 Yıl Önce

kendi karınlarını doyurmaktan mılleti düşünmez erdoğan yşasınkırallar gibi denetim yok belediuelerde proje cizemiyorlar boşuna oturuyorlar masalarda

muazzez 7 Yıl Önce

Nilüfer görükleye nezaman gelicek bu tramvay ondan geçtim de 2 u lar görükleye Kadar gelse o iyiolucak

dilek yıkılmaz çakır 8 Yıl Önce

Hep söyleniliyor araba yatağında ne zaman olacak acaba inşAllah vatandaş mağdur edilmeden olur

serap yildiz 8 Yıl Önce

Ne yapacaksaniz yapin artik laf degil icrat istiyoruz kuru gurultu yapmayin

demet 7 Yıl Önce

ata evleri iyidi ama rant için kentsel yapıldı peki küplüpınar nezaman kentsel olcak acaba

Cabbar 7 Yıl Önce

Önce görükle hastane bağlantısı sonra emek geçit bağlantısını yapılmalı sonra yürümeye millet mahallesi hattı Yalova yoluyla kent meydanına bağlanmalı.Çok geç kalındı bunlar şimdiye kadar bitmeliydi.

Zeliha çetin 7 Yıl Önce

Yeşil Yayladaikamet etmekteyim kentsel dönüşüm acil olarak bu sette uygulanmalı tekrarı mehmet ali caddesi artık yogun tarafını taşıyabilir kentsel dönüşüm olursa alternatif yollar olur Halkta biraz rahatlar birde metro geçecek diyorsunuz alternatif yol yapmadan insanları daha büyük sıkıntıya sokarsınız

Sevtap 8 Yıl Önce

Yıkılan yerlere büyük parklar yapılırsa çok iyi olur,yeterince yeşili yok ettik biraz oksijene ihtiyacımız olsuğunu düşünüyorum.

Mustafa şimşek 8 Yıl Önce

Mimar sinan mahallesini canlandiracak is merkezi ve yeni iş istihdami yaratilirsa ve beton bina yerine birazda park yesil alan ve saglikli yasam alani yapilirsa cok güzel olur

Nargiz Fikret 7 Yıl Önce

Merhaba BURSA YILDIRIM SAMANLI MAHALLESINDE NIYE HIÇ KENTSEL DONUSUM OLMUYOR ORALARDA EVLER ÇOK ESKI VE KACAK EVLER

Nargiz Fikret 7 Yıl Önce

Merhaba BURSA YILDIRIM SAMANLI MAHALLESINDE NIYE HIÇ KENTSEL DONUSUM OLMUYOR ORALARDA EVLER ÇOK ESKI VE KACAK EVLER

Ayşe 7 Yıl Önce

Eski gemlik yolu vede gülbahçe kentsel dönüşüm olmuyacakmı buraları bi düzene girsin bence

Celal kula 7 Yıl Önce

Ertugrulgazi Bahçelievler 55 yıllık binalar kentsel dönüşüm niye yok çok büyük site olabilecek alan

Şükran 7 Yıl Önce

Evet tren gorukleye kadar gelse çok iyi olacak 2 vesaitten kurtulucaz

Hatice 7 Yıl Önce

İstanbulda bu kentsel dönüşüm çok hız ilerlerken koskoca bursada smz var icraat yok.bu muhabbet çok uzadı.kst atmak isteyen çatı yapmak izalayon yaptırmak isteyen insan ya bekliyor yada yapıyor ikiside hüdran yazık bu vatandaşa.tarih verin ona göre hareket etsinler.bu zamanda para böyle zor kazanılırken cebinden çokacak bin lirayı hedap ederken boşamı doluyamı koucaz şaşırdık kaldık

fatma 7 Yıl Önce

Degirmen onu mahlesinde nezaman baslayacak millet hala evyapiyo biz kentseldonusum gelecek diye birsey yapamiyoruz hrkez kat ustune katcikiyo

yasin 7 Yıl Önce

Osmangazi küplüpınar malesin evler yıkık öyle duruyor kimnapcak bilmiyor biz insan değilmişiz bir yol gösterin bilelim

Seda 7 Yıl Önce

Barış mahallesi de kkentsel dönüşüme dahil mi?

osman 7 Yıl Önce

dönüşüm güzelde çogu yerler imarsız vatandaş yemeden içmeden kiradan kurtuluyum diye müşterek tapu yer al 1 kat yap sonra oglan büyürona 1 kat 2 inci oglana kat oldu üç kat geçti 15 20 yıl hecanlan belediye dönüşüm üç katı verir diye oda tamam e belediye senin yerin imarsız 100 150 metre kare yerini 500 den hesap ederim ister kabul et etme şimdi bu nasıl olacak yaşım atmış oglanlar fabrika işçisi asgari ücret ev barkda ğitdi şimdi belediye vatandaşı koruyup kolladımı önce imar ver mahlenin bütün arsasının metre karesini bir araya getir vatandaş kiraya yerleştir kira bedelini de öde evini dönüştüre bilirsin 3 kat 4 kat yerine göre hesap çıkarırsın dönüşüm buna denir her halde arsa hesabından vatandaşın hakkını gaps etmiş olursunuzki oda kul hakkı olurki oda sizi ondurmaz içimi boşaltmış oldum soganlı halkı isyanda yazıktır günahtır

osman 7 Yıl Önce

dönüşüm güzelde çogu yerler imarsız vatandaş yemeden içmeden kiradan kurtuluyum diye müşterek tapu yer al 1 kat yap sonra oglan büyürona 1 kat 2 inci oglana kat oldu üç kat geçti 15 20 yıl hecanlan belediye dönüşüm üç katı verir diye oda tamam e belediye senin yerin imarsız 100 150 metre kare yerini 500 den hesap ederim ister kabul et etme şimdi bu nasıl olacak yaşım atmış oglanlar fabrika işçisi asgari ücret ev barkda ğitdi şimdi belediye vatandaşı koruyup kolladımı önce imar ver mahlenin bütün arsasının metre karesini bir araya getir vatandaş kiraya yerleştir kira bedelini de öde evini dönüştüre bilirsin 3 kat 4 kat yerine göre hesap çıkarırsın dönüşüm buna denir her halde arsa hesabından vatandaşın hakkını gaps etmiş olursunuzki oda kul hakkı olurki oda sizi ondurmaz içimi boşaltmış oldum soganlı halkı isyanda yazıktır günahtır

Hayat 7 Yıl Önce

Bursa ve osmangazinin gözbebeği koğukçınar, bahar mahallesi, gülbahçe, başaran mahalleleri neden bitürlü kentsel dönüşümden yararlanamıyor hep vaatler var ama hiç icraat yok bu dönüşümü neyegöre yapıyorlar anlamak çok zor senelerin eski ve döküntü evleri şehrin merkezinde daha neyi bekliyorlar.İstanbulda koca binalar 20 yıllık binalar Yıkılıyor yerine yenileri yapılıyor bizde çok ağır ve yok denecek kadar az bu icraatları bizahmet hızlandırïp yayarlarsa memnun oluruz bizahmet yetkililer sesimizi duyarlar inşAllah

yucel 7 Yıl Önce

fidyenizin mahallesi kentsel dönüşüme ne zaman kavusacak

BEDİRHAN 7 Yıl Önce

kentsel dönüşümmü?rantsal bölüşümmü??halk sahipsiz kaldı,hakkını arayabileceği bir merci bulamıyor,mütahitlerin insafına terkedildi,sosyal devlet anlayışına uymayan durumlar ortaya çıkıyor,milletin 50-60 senelik birikmleri yatırımları,emeği adeta tecavüze uğruyor,seçim zamanı halka vaadlerde bulunanlar halkı yanlız bıraktı,yerel yönetimlerde adeta çifliğe döndü,muhatap bulunamıyor,çiftehavuzlar mahallesi adeta yangın yerine döndü,insaf yahuuuuuuu

Bahattin 7 Yıl Önce

Parsel çalışmasında bir sonuca ulaştımı askıya çıkmıştı. Acaba bilen varsa yazsın.

engin 7 Yıl Önce

kanal boyunda ne zaman yıkımlar başlıyor ipek böceği gelicek diyolar tam olarak nezaman bilgi verirmisiniz

Harun 7 Yıl Önce

Küçükbalıkĺıda kentsel dönüşüm ne zaman başlar.

Metin gök 7 Yıl Önce

Pazar pazarı bahar mahallesi için yapılan hiç bir çalışma yokmu evler berbat durumda ve kent meydanına çok yakın neye göre düzenleme yapılıyor bilgi alamıyoruz

Sukran Gunes 7 Yıl Önce

Akpinar mahallesi erguner insaat 21 katli binakar yaparak guya bizi depremden ve yangindan koruyor bilincli dusunen bir gurup da imza vermiyoruz bizler hakliyiz kentsel donusum deyil de rantsal donusum denir biz Akpinarimizi tas yigini haline getirmelerini istemiyoruz

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.