www.emlaksayfasi.com.tr

Atış Yapı West Point fiyatları!

Bursa Konut Projeleri

Atış Yapı imzası ile toplam 3 etaptan oluşacak olan West Point Bursa fiyat bilgisi detaylı olarak haberimizde yer alıyor.

İzmir Yolu'na cepheli Küçük Sanayi Sitesi'ne komşu konumda yer alacak olan Atış Yapı West Point fiyatları detaylarını sizler için araştırdık.

Atış Yapı West Point fiyatları belli oldu. West Point Bursa fiyat bilgisi şu şekilde;
West Point Atış Yapı projesinde konutların fiyatları 298 bin TL'den başlarken ofislerin fiyatları ise 182 bin TL'den başlıyor. Ayrıca firma tarafından faizsiz, kefilsiz olarak kira öder gibi taksitle ev yada ofis sahibi olma imkanı alıcılarına sunuluyor.

Cadde dükkanlar, Eat&Fun Center ve rezidanslardan meydana gelecek olan Atış Yapı Küçük Sanayi projesi 1. etabı cadde dükkanlarından, 2. etabı Eat&Fun Center'dan ve 3. etabı ise rezidans dairelerden oluşması öngörülüyor.Atış Yapı'nın yeni projesi West Point karma konsepte sahip olacak.

Atış Yapı imzası ile toplam 3 etaptan oluşacak olan West Point Bursa 1. etap cadde dükkanları büyüklükleri 75 metrekare ila 270 metrekare arasında değişecek. 40 adet cadde dükkanından oluşacak olan Atış Yapı Bursa yeni proje Küçük Sanayi metro istasyonunun yanında yer alacak.

West Point Bursa iletişim!
Web: www.atisyapi.com.tr

West Point Bursa nerede? Tıklayınız.

West Point Bursa fiyat detaylarını sizler için derledik. West Point daire fiyatları ve West Point ofis fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve habeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.