www.emlaksayfasi.com.tr

Ormanada yüzde 10 KDV indirimi kampanyasında son gün 31 Aralık!

Güncel

Sarıyer konut projeleri arasında bulunan Ormanada yüzde 10 KDV indirimi kampanyası 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecek.

İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer ilçesinde Zekeriyaköy'de inşa edilen Ormanada yüzde 10 KDV indirimi kampanyası 31 Aralık 2018 tarihinde sona erecek.

Ormanada yüzde 10 KDV indirimi kampanyası ;
Ormanada KDV indirimi kampanyası yıl sonuna kadar devam ediyor. Ormanada kampanya kapsamında konut satışlarında yüzde 10 KDV indirimi uygulanıyor.

Sarıyer konut projeleri arasında bulunan Ormanada projesi oldukça aydınlık ortamlar yaratıyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul imzası taşıyan projede tüm konutlar yatay mimari ile tasarlandı. Tüm katlarda geniş cam pencerelerin uygulandığı projesinde satışlar devam ediyor.

Konumu ile dikkat çeken Ormanada projesinde 25 dönüm yeşil alan içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı spor alanı, 8 çocuk parkı ve 2 dinlenme alanı bulunuyor.

Ormanada yüzde 10 KDV indirimi kampanyası ve Ormanada ödeme planı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ormanada Zekeriyaköy kat planları için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.