Ormanada kat planları!
İstanbul Avrupa Yakası'nda Sarıyer ilçesinde Zekeriyaköy'de konumlandırılan Ormanada kat planları detayları belli oldu.

Ormanada kat planları detayları şu şekilde; Lokasyonu ile dikkat çeken projede villa ve sıra evler yer alıyor. Tüm katlarda geniş cam pencerelerin uygulandığı proje oldukça aydınlık ortamlar yaratıyor. 25 dönüm yeşil alana sahip olan proje Eczacıbaşı Gayrimenkul imzası taşıyor. Üçüncü havaalanına 15, üçüncü köprüye ise 3 dakikalık mesafede bulunan projede 25 dönüm yeşil alan içinde yürüyüş ve bisiklet yolları, 2 tenis kortu, basketbol sahası, çok amaçlı spor alanı, 8 çocuk parkı ve 2 dinlenme alanı bulunuyor.

Farklı daire büyüklükte ve tipte evlerin bulunduğu projede tüm konutlar yatay mimari ile tasarlandı. Lokasyonu ile konut alıcılarının dikkatini çeken proje Sarıyer yeni konut projeleri arasında bulunuyor. 

Ormanada kat planları detayları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181