Folkart İncity hemen teslim!
31 bin 289 metrekare alanda inşa edilen Folkart incity hemen teslim dairelerini sizler için araştırdık.

700 daire ve 8 blok olarak tasarlanan Folkart incity hemen teslim daireler konut alıcılarına sunuluyor.

1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleri bulunan Folkart İncity projesinin daire büyüklükleri 49 metrekare ila 411 metrekare arasında değişiyor. Lokasyonu ile dikkat çeken Folkart İncity projesi İzmir Bornova'da Folkart Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Folkart incity izmir projesinde açık/kapalı yüzme havuzu, açık spor alanları, basketbol, tenis, futbol, mini golf, masa tenisi, yürüyüş ve koru alanı, açık yüzme havuzu, açılabilir kapalı yüzme havuzu, spor salonu, sauna, çocuklar için kreş ve oyun alanları, playstation, sinema, karaoke odası, kütüphane, satranç ve çalışma odası, çatı alanlarında hobi bahçeleri, elektrikli araç şarj istasyonu gibi sosyal ve teknik donatılar yer alıyor.

Folkart incity hemen teslim detaylarını sizler için derledik. Folkart incity teslimat ve Folkart incity teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Folkart İncity nerede ? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gülay Çolak 1 yıl önce

1+1 fiyatını öğrenebilir miyim

banner182

banner181