Bakyapı Prestij Yeni Hayat lokasyon!

İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesi lokasyon detayını sizler için araştırdık.

Bursa'nın yeni cazibe bölgesi Osmangazi Demirtaş'ta yer alan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesi Parkur Bursa AVM'ye 900 metre, Ikea AVM'ye 2,9 kilometre, Anatolium AVM'ye 3,1 kilometre, Bursa Adliye Sarayı'na 2,6 kilometre ve Şehir Terminali'ne 3,0 kilometre mesafede yer alıyor.

Geniş sosyal donatı alanların sahip olan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Prestij markasının en yeni projelerinden biri olan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesi alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunacak.

Örnek dairesi hazır olan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesinde bay-bayan 2 adet kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, oyun parkı, açık otopark, 7/24 güvenlik ve ticari alanlar yer alıyor. Tüm dairelerin 3+1 konseptte inşa edildiği proje merkezi bir lokasyonda konumlandırılacak.

Bakyapı İletişim!

Telefon: 0850 466 16 99

Web: www.bakyapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181