İstanbul'da 5 bin 500 yapının kentsel dönüşümü için tören düzenlendi!

İstanbul'da "5500 Bağımsız Bölümün Kentsel Dönüşüm Kapsamında Temel Atma ve Yıkım Töreni" Eyüpsultan'daki İslambey Mahallesi'nde gerçekleştirildi.

Kentsel Dönüşüm Projesi neticesinde eş zamanlı olarak Kartal, Bahçelievler, Kadıköy, Şişli, Üsküdar, Tuzla ilçelerinde yıkım yapılırken, Eyüpsultan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Küçükçekmece, Kartal, Zeytinburnu, Tuzla’da ise Temel Atma Töreni yapıldı. Programda Kartal Belediyesi tarafından Yunus Mahallesi’nde yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi Yıkım Töreni’ne ise canlı bağlantı yapıldı. Toplu bir şekilde dualar edildikten sonra toplamda 11 ilçenin yıkım ve temel atma töreni butona basma ile başlatıldı.

Programa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul Valisi Davut Gül, , TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk, milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181