Bakyapı Prestij Yeni Hayat'ta 30 ay senetle vade farksız kampanya!

Bursa'nın yeni cazibe bölgesi Demirtaş'ta yer alan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesinde 30 ay senetle vade farksız kampanya başladı.

Prestij markasının en yeni projelerinden biri olan Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnşaat sektörünün önde gelen markalarından Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesi alıcılarına konforlu bir yaşam alanı sunacak.

Tüm dairelerin 3+1 konseptte inşa edildiği Bakyapı Prestij Yeni Hayat projesinde bay-bayan 2 adet kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, oyun parkı, açık otopark, 7/24 güvenlik ve ticari alanlar yer alıyor. Örnek dairesi hazır olan projede geniş sosyal donatı alanları yer alacak.

Bakyapı İletişim!

Telefon: 0850 466 16 99

Web: www.bakyapi.com.tr

Hilal MİSİRLİ / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181