Bakyapı İlk 250 Büyük Firmadan Biri Oldu!

Bursa’nın ciroları itibariyle büyük firmalarını belirlemek amacıyla düzenlenen ve bu yıl yirmi üçüncü kez gerçekleştirilen "İlk 250 Büyük Firma" araştırmasında konut inşaatı sektörünün lider markası Bakyapı bir kez daha listede yer almayı başardı.

İlk 250 Büyük Firma sıralaması, 2019 yılı içinde yaptıkları net satış tutarları esas alınarak oluşturulmakta ve bu firmalar katma değerleri, özkaynakları, aktif toplamları, vergi öncesi dönem kârları/zararları, ihracatları, ücretle çalışanları, üretimden satışları ve FAVÖK hesaplarına göre kendi aralarında ayrıca sıralamaya tabi tutulmaktadır.

İlk 250 Büyük Firmayı tespit amacıyla gerçekleştirilen anket çalışmasında firmalardan, 2019 yılındaki net satış tutarları, üretimden satışlar tutarı, ihracatları, çalışanlara ödenen maaşlar ve ücret toplamları, ödedikleri faizler, kiralar ile 2019 yılının vergi öncesi dönem kârları/zararları, 2019 yılı aktif toplamları, özkaynakları, 2019 yılında maaş ve ücretle çalıştırdıkları ortalama kişi sayısı, FAVÖK verileri hesaplanarak analizler yapılmıştır. Anket vasıtasıyla alınan bilgiler, firmaların bilanço ve gelir tablolarından kontrol edilmiştir.

Başta Bursa olmak üzere Marmara Bölgesi’ndeki istikrarlı büyümesi ve konut projelerindeki tecrübesi ile benimsediği “Huzurlu Yaşam Alanları” ilkesini çevre duyarlılığı ve insani değerlere duyduğu saygı ile birleştirerek bugüne kadar binlerce kişiyi ev sahibi yapan Bakyapı, son olarak Balıkesir'de hayata geçirdiği Prestij Paşa Konakları projesi ile ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181