www.emlaksayfasi.com.tr

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Kentsel Dönüşüm

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

İl İl kentsel dönüşüm kira yarımı 2019 tutarları için tıklayınız

Her yıl yeniden belirlenen kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabını sizler için araştırdık.

Yeni yıla girilmesinin ardından evi kentsel dönüşüme giren kişiler kentsel dönüşüm kira yardımı 2019'da ne kadar olacak ve 2019 kira yardımı ne kadar sorularının cevaplarını araştırmaya başladı. Bizde sizler için Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabını araştırdık.

2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar ?
Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 oranları henüz açıklanmadı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ocak ayı sonunda açıklanması beklenen kentsel dönüşüm devlet kira yardımı 2019 oranları ​her yıl olduğu gibi bu yılda Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) artış oranına bakılarak belirlenecek. 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar olacak sorusunun cevabı belli olduğu zaman 'emlaksayfasi.com.tr' adresinde yer alacak.

31 Aralık 2012'de çıkarılan 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun kapsamında riskli yapı olarak ilan edilen yapılardahi hak sahiplerine yapılan kira yardımı TÜFE'deki artışa göre belirleniyor. Tüketici Fiyatları Endeksi'ndeki artışına göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 2018 yılında ödenecek olan İstanbul, Ankara ve İzmir'deki devlet kira yardımı kentsel dönüşüm bedelleri 860 liradan 960 liraya yükseltildi. Bu artış doğrultusunda Türkiye genelinde kira yardımı en düşük en düşük 595 lira, en yüksek 960 lira olarak belirlendi.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar sorusunun cevabını sizler için araştırdık. 2019 yılı kira yardımı ne kadar olacak ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.
Kira yardımı dilekçe örneği için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Yorumlar (4)

Zeki 5 Yıl Önce

Amacınız haber değil sadece sayfaya tık lanması. Haber başlığında sormuşsunuz, haberin sonuna kadar bir cevap yok. Artık emlak sayfası sitesi gördüğüm yer de TIK yok.

Eric 5 Yıl Önce

Kira yardimi dilekce ornegi icin tiklayiniz ..diyor.. 2019 yilinda ki kira yardiminin ne olacagini ise ilk paragrafda soyledikleri gibi .... Bakanlik henuz aciklamadigi ve acikladigi anda sitelerinde belirteceklerini soylediler ..bir defa daha dikkatlice okuyunuz lutfen

Erdem 5 Yıl Önce

Sırf sayfa tıklansn diye yalan habercilik

Hakan 5 Yıl Önce

Boş ve gereksiz bilgiler sadace sayfa tıklansın reklam görülsül. Sayfanız ve çalışmanız işe yaramaz.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.