www.emlaksayfasi.com.tr

TOKİ indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır 2019!

TOKİ

2019 yılı kapsamında Toki indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır sorusunun detayları haberimizde yer alıyor.

23 Eylül 2019 tarihinde başvurusu başlayan Toki indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır 2019 sorusunun detaylarını sizler için araştırdık.

18 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek olan TOKİ'den konut ve işyeri sahibi olan ve halihazırda borcu devam eden kişilerin sabırsızlıkla beklediği kampanya bu yıl 2. kez 23 Eylül 2019 tarihi itibariyle başladı.

Toki indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır 2019 sorusunun detayları şu şekilde;
Yüzde 22 indirimin uygulanacağı kampanya borcunun tamamını kapatacak kişilerin yanı sıra borç bakiyesinin yüzde 25’inden az olmayacak şekilde eşin ödeme yapacak kişileri de kapsıyor. Başvurular son gün olan 18 Ekim 2019 tarihine kadar ilgili bankaya yapılıyor.

Başvuru yapacak olan kişilerin başvuru tarihi itibarıyla TOKİ'ye ödemekle yükümlü oldukları aidat ve emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun olmaması gerekiyor.

Alt ve orta gelir grubuna yönelik konut üretimi yapan toki indirim kampanyası 2019 eylül kapsamından  2018 yılı Haziran ayının 30. gününe kadar vadeli olarak idareden konut ve iş yeri satın almış olup, geri ödeme taksitleri en geç 30 Haziran 2018’den önce başlamış olan konut ve iş yerleri alıcıları yararlanabiliyor. İndirim kampanyası kapsamında vadesi 12 ay ve daha az kalan projeler yer almıyor.

Toki indirim kampanyası başvuru şartları için tıklayınız.
Toki kampanya 2019 eylül banka kredileri için tıklayınız.

Toki indirim kampanyası başvurusu nasıl yapılır 2019 sorusunun detaylarını sizler için derledik. Toki peşin ödeme indirimi başvurusu nasıl yapılır 2019 ile ilgili gelişmeleri ve haberleri takip etmek için tıklayınız.

Hilal MİSİLİ / EmlakSayfasi.com.tr
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.