Ankara yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. TÜİK tarafından yayınlanan Aralık 2018 konut satış istatistiklerine göre bir önceki yılın aynı ayına göre Türkiye'de %2,9 bir artış gözlemlenerek toplam satış 136 bin 845 oldu. Ankara ise %8,8 pay ve 12 bin 95 konut satışı ile İstanbul'dan sonra ikinci sıraya yerleşti.

Markalı konut projeleinin de içerisinde bulunduğu Ankara konut projeleri 2019 çalışmaları hızla devam ediyor. Konut alıcılarının en uygun fiyatla ev sahibi olabilmek için merakla beklediği yeni projeler inşaat firmaları tarafından hayat geçiriliyor. İşte Ankara güncel konut projeleri listesi;

Evrensel Yaşam Ankara
Ankara yeni konut projeleri 2019 listesi kapsamında yer alan ve ​71 daireden oluşan Evrensel Yaşam Ankara projesi 5247 metrekare arsa üzerinde yer alıyor. Tamamı 4+1 dairelerden oluşan Evrensel Yaşam Konut Yapı Kooperatifi projesinde daireler 219 ila 245 metrekare büyüklüğünde planlanıyor. 18 katlı tek blok olarak inşa edilen Evrensel Yaşam Çayyolu projesinde daireler brüt 219 ila 245, net 219 ila 238 metrekare olarak tasarlanıyor. Çevre yoluna yakın konumda bulunan proje lokasyonu ile dikkat çekecek. Evrensel Yaşam Ankara teslim tarihi için tıklayınız.

Oden Luxe
Toplam 66 daireden meydan gelen Oden Luxe Ankara projesinde 16 katlı tek blok yükseliyor. 3+1 , 4+1 , 5+1 dairelerin planlandığı Oden Luxe projesinde 3+1 dairelerin satışı tamamlandı. 8300 metrekare arsa alanında konumlandırılan Oden Luxe Batıkent projesi Batıkent konut projeleri arasında yer alıyor. Oden Luxe teslim tarihi için tıklayınız.

​İzciler Vadi Bağlıca
192 daireden oluşacak olan İzciler Vadi Bağlıca projesi 15 bin 706 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak. Tek tip dairelerden oluşan projede dairelerin tümü 4+1 seçeneği ile tasarlanıyor. Konumu ile dikkat çekmesi beklenen İzciler Bağlıca Vadi Evleri projesinde dairelerin tümü 208 metrekare büyüklüğünde tasarlanıyor. İzciler Vadi Bağlıca teslim tarihi için tıklayınız.

​Relax Yaşamkent
Konut ve dükkanlardan oluşan Relax Yaşamkent Çankaya projesinde 423 daire bulunuyor. 14922 metrekare arsa alanına sahip olan projede tüm konutlar 2+1 şeklinde tasarlandı. 3 konut kulesi ve 1 ticaret bloğundan oluşan projede toplam 4 blok yer alıyor. Çankaya Yaşamkent'ye konumlandırılan projede konutların büyüklükleri 77 - 78 metrekare arasında değişiyor. Relax Yaşamkent teslim tarihi için tıklayınız.

​Ned Çiçekli
Nedimoğulları İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Ned Çiçekli Ankara projesinde 2 blok yükselecek. Karma konsepte sahip olacak olan proje şu anda geliştirme aşamasında. Keçiören konut projeleri arasında yer alan Ned Çiçekli projesinde kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş alanları, açık spor alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark imkanı bulunuyor. Ned Çiçekli teslim tarihi için tıklayınız.

​Legend Life
240 konut ve 66 ticari alandan oluşan Legend Life Mamak konut projeleri arasında bulunacak. 25 bin 109,50 metrekare yüzölçümlü alan üzerinde yer alacak olan Legend Life Ankara projesinde 2 blok yükselecek. Ankara'nın Mamak İlçesi'ne bağlı Üreğil Mahallesi'nde yer alacak olan proje 115 milyon TL proje bedeli ile hayata geçirilecek. Legend Life teslim tarihi için tıklayınız.

Ankara yeni konut projeleri 2019 listesini sizler için derledik. Ankara ev projeleri 2019 ve Ankara 2019 konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr