Emlak Konut Kampanyalar!
Konut alıcılarının ilgisini çeken Emlak Konut kampanyalar listesini sizler için araştırdık. Sektörde adından sıkça söz ettiren Emlak Konut kampanyalar yatırımcının dikkatini çekiyor. Türkiyenin döt bir yanında konut üreten Emlak Konut kampanyalar sizleri bekliyor. İşte Emlak Konut kampanyalar

84 ay sıfır faizli kampanyası
1 Ocak'ta başlayan 84 ay vadeli, sıfır faizli konut kredisi ile yeni konut kampanyası konut satışlarının hareketlenmesi için yeni bir seferberlik adımı olarak hazırlanıyor. 3 ay sürecek olan 84 ay sıfır faizli kampanyası kapsamında mevcut konut kredisi faiz oranlarıyla 300 bin liralık bir daire için ödenecek aylık taksit tutarı 4 bin 750 TL'den 3 bin TL'ye iniyor. 84 ay sıfır faizli kampanyası detayları için tıklayınız.

Emlak Konut Kuzey Yakası kampanyası
364 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek olan Emlak Konut Kuzey Yakası projesinde yüzde 10 peşinat, 18.ve 36. ayda yüzde 10 ara ödeme imkanı bulunuyor. Ayrıca yüzde 20 peşinata 24 ay taksit, yüzde 30 peşinata 36 ay taksit, yüzde 40 peşinata 48 ay taksit ve yüzde 50 peşinat 60 ay taksit seçenekleri konut alıcılarına sunuluyor. Emlak Konut Kuzey Yakası projesi kampanya detayları için tıklayınız.

Emlak Konut Anadolu projeleri kampanyası
Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen dört Anadolu projesinde kampanya başladı. Emlak Konut'un başlattığı kampanya Başkent Emlak Konutları, Niğde Emlak Konutları, Nevşehir Emlak Konutları ve Gebze Emlak Konutları 3 projelerinde geçerli olacak. Kampanya kapsamında dört Anadolu projesinde bulunan konutlarda yüzde 5 peşinat ve 240 aya varan vade imkanı bulunuyor. Ayrıca konut alıcılarına taksitini seç ödemeni belirle kampanyası da yer alıyor. Emlak Konut Anadolu projeleri kampanyası detayları için tıklayınız.

Emlak Konut kampanyalar ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181