İzmir Kemalpaşa TOKİ 2+1 kuraları çekildi!
​Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen İzmir Kemalpaşa TOKİ 2+1 kuraları çekildi.

İzmir Kemalpaşa 679 Konut Projesi Toplu Konut Uygulamaları kapsamında inşa edilen İzmir Kemalpaşa toki projesinde yer alan 282 adet alt gelir grubu 2+1 konutun kura töreni 22 Nisan 2019 tarihinde Saat 11:00’de Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü spor salonunda noter huzurunda gerçekleştirildi.

İzmir Kemalpaşa toki kura sonuçları 3+1 listesini belirleyen ilk kura töreni 12 Nisan saat 11:00 de Kemalpaşa Gençlik Spor Müdürlüğü Spor Salonu (sütçüler yolu üzeri, cennet bahçesi mezarlığı karşısı)’nda gerçekleştirildi. Projede yer alan 397 adet orta gelir grubu 3+1 konut için 275 adet başvuru olması nedeniyle, 3+1 konut tipi için başvuruda bulunan herkes başvuru önceliğine göre asil hak sahibi olarak belirlendi.

Kemalpaşa Çambel Toki kura sonuçları 3+1 için tıklayınız.

İzmir Kemalpaşa TOKİ fiyatları için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ alt gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.
İzmir Kemalpaşa TOKİ orta gelir grubu satış duyurusu için tıklayınız.

İzmir kemalpaşa toki çekiliş sonuçları ve kemalpaşa çambel toki kura sonuçları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181