Tabakhane kentsel dönüşüm projesi Trabzon!
Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından haya geçirilen Tabakhane kentsel dönüşüm projesi Trabzon detaylarını sizler için araştırdık. 

Çalışmaların devam ettiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi Trabzon kapsamında yıkılan bina sayısı 653’e ulaştı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon Tabakhane kentsel dönüşüm projesi kapsamında kamulaştırılan binaların yıkımına devam ediyor

Kamulaştırma çalışmalarının hızla devam ettiği Tabakhane kentsel dönüşüm projesi Trabzon kapsamında toplamda 680 binanın yıkılacağı bölgede 672 binanın kamulaştırılması tamamlandı. Tabakhane Vadisi kentsel dönüşüm projesi kapsamında uygulanacak olan peyzaj projesinin yapımına başlandı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüme tabi tutulmakta olan Tabakhane Vadisi’nde uygulanacak olan rekreasyon projesinin yapım ihalesi gerçekleştirildi. Proje kapsamında tasarlanan yeşil alanlar ile kent peyzajının ve fiziksel çevrenin geliştirilmesi, yakın çevrenin estetik kalitesinin yükseltilmesi ve halkın nefes alabileceği, dinlenebileceği rekreatif alanların oluşturulması amaçlanıyor.

Trabzon kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181