TOKİ Ceyhan Konutları'nda temel atıldı!
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk üstlenici firma tarafından TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Başkan Öztürk Ceyhan'da yapılacak olan TOKİ konutlarının üstlenici firma tarafından şantiyesi kurularak temel atma çalışmalarının başladığını söyledi ve konutların 600 işgününde teslim edileceğini ifade etti ve ''TOKİ konutlarının Ülkemize Ceyhan'ımıza, halkımıza hayırlı olmasını diliyorum ve bu konuda Ceyhan'ımıza emeği geçenlere'de şükranlarımı sunuyorum.'' dedi.

TOKİ KONUTLARINDA ÇALIŞMALAR BAŞLADI
Belediye Başkanı Alemdar Öztürk "Ceyhan'a yapılacak TOKİ konutları için belediye olarak yer teslimini daha önce gerçekleştirmiştik. TOKİ konutlarının üstlenici firma tarafından şantiye çalışmalarının başladığını ve hemen ardından da toplu konut yapımına başlanacağını ifade etti. İlçemiz adına sevindirici bir haber. Vatandaşlarımıza seçim öncesi verdiğimiz TOKİ sözünün gerçekleşiyor olmamamız bizleri mutlu ediyor. Emeği geçenlerden Allah razı olsun." dedi.

499 KONUT İLE BİR İŞ MERKEZİ
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk 30 Mart yerel seçimlerinde Ceyhan'a ne söz verdiysek bir,bir yerine getiriyoruz Başkan Öztürk göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima Hizmet sözümüz vardı. Ceyhanlılara verdiğimiz sözlerin arkasında bir, bir duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

BAŞKAN ÖZTÜRK TOKİ KONUTLARI İNŞAAT ALANINDA ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Başkan Öztürk üstlenici firma tarafından TOKİ kontlarının yapılacağı alanda şantiye çalışmalarının inceledi bu alanda 499 TOKİ konutlarının yanı sıra bir işmerkezinin'de yapılacağını ifade etti konutların da 600 iş gününde teslim edileceğini belirten başkan öztürk 30 Mart yerel seçimlerinde göreve gelmeden önce "Daima Ceyhan, Daima Hizmet sözümüz vardı. Ceyhanlılara verdiğimiz sözlerin arkasında bir, bir duruyoruz. Çalışmalarımız aksamadan devam ediyor." dedi.

TOKİ TAMAM HEDEFİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE İLÇEMİZİN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRMEK
Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk,Ceyhan'a Söz verdiğimiz gibi ilk etapta 499 adet Toki konutlarının temel atma çalışmalarının başladığını üstlenici firmanın TOKİ konutlarını 600 iş gününde bitirmesi halinde hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. kentsel dönüşüm projesinin resmi gazete yayınlanmasının Ceyhan'da büyük heyecan uyandırdığını ifade ederek "30 Mart seçimleri öncesi verdiğimiz en büyük sözlerden biri olan kentsel dönüşüm projesinin hayata geçiyor olması ortaya koyduğumuz iradenin tecellisidir. İlçemiz Türlübaş, Konakoğlu, Kaltakiye, Aytemuroğlu ve Civantayak mahalleri sınırları içersinde bulunan 270 dönümlük alanda kentsel dönüşüm projesi hazırlamıştık. Sayın Cumhurbaşkanımızın da imzasının ardından 20 Kasım 2014 tarih ve 29181 sayılı resmi gazete yayımlanarak yürürlüğe girdi. Allah'ın izniyle içersinde işyeri, rekreasyon alanları, otoparklar, spor ve gezi alanları ile alış veriş merkezlerinin de bulunduğu kentsel dönüşümü Ceyhan'da başlatmanın gurur ve heyecanını hep birlikte yaşıyacağız ." dedi. 

Bizim Adana Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fikriye Özekiz 8 yıl önce

Çok Teşekkür Ederim ANNEM İÇİN İNŞALLAH Bana çıkar kurada

banner182

banner181