Aksaray OSB-Üniversite yolu trafiğe açıldı!
Bu yıl rekor düzeyde asfalt çalışması yapan Aksaray Belediyesi, durmak bilmeden asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Aksaray Üniversitesi’nin arka giriş kapısından Organize Sanayi Bölgesine giden 1200 metrelik bağlantı yolunu sıcak asfalt yaparak sürücüleri hizmetine sundu

VATANDAŞLAR “YOLUMUZ OTOBAN GİBİ OLDU BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”
OSB-Üniversite arasındaki yolun Aksaray Belediyesi tarafından sıcak asfalt ile asfaltlanarak hizmete sunulmasından dolayı büyük sevinç yaşayan Vatandaşlar “ Belediyemizden Allah razı olsun. OSB ile Üniversite arasında ki yolu çok güzel bir şekilde asfaltlayarak otoban gibi yaptı. Araçlarımızı keyifle kullanıyoruz. Bize bu güzel imkânları sağlayan Belediye Başkanımız Sayın Haluk Şahin Yazgı ve ekibine Teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdiler.

Aksaray Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181