TOKİ Aksaray Güzelyurt'ta sözleşmeler 7 Aralık'ta imzalanmaya başlayacak!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Aksaray Güzelyurt'ta hayata geçirilen 124 konut için sözleşmeler 7 Aralık Çarşamba günü imzalanmaya başlanacak. 



Aksaray Güzelyurt konutları projesi Temerküz Şube T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Güzelyurt Şubesi olup, Gayrimenkul Satış Sözleşmesi ve Müzakere Tutanağı bu Şube tarafından imzalatılacak. B1 tipi (2+1) alt gelir grubu konutlar için; Sözleşme imzalama aşamasında %12, %15 ve %20 peşinat tahsil edilecektir. Ancak başvuru süresi içinde tahsil edilen başvuru bedelleri peşinat tutarından düşülerek kalan bakiye tahsil edilecektir. Borç bakiyesi aylık taksitler halinde %12 peşinat ve 180 ay vade, %15 peşinat 216 ay vade ve %20 peşinat 240 ay vade ile alınacak. İlk taksit ödemesi konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle yapılacak.

Aksaray Güzelyurt konutları sözzleşme detayları için tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181