Altındağ Ulubey'de yeni yol açıldı!
Hem yeni yollar açan, hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren Altındağ Belediyesi, çalışmalarına son sürat devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkım çalışmalarına devam ederken, ilçeye yeni yollar da kazandıran Altındağ Belediyesi, vatandaşlardan tam not alıyor.

30 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğunda yepyeni yol
Kısa bir süre önce geniş çaplı yıkım çalışmalarının gerçekleştirildiği Ulubey Mahallesi’nde yapılaşmanın hız kazanması için var gücüyle çalışan Altındağ Belediyesi, bölgede 30 metre genişliğinde, 2 kilometre uzunluğunda yeni bir yol açtı. Mehmet Akif Ersoy Bulvarı ile Orhan Kemal Caddesi’ni birbirine bağlayan yol hem bölgedeki ulaşımı rahatlattı, hem de bölge halkının şehir merkezi ile olan bağlantısını kolaylaştırdı.

Başkan Tiryaki, “Elbette ki Altındağ Belediyesi’nin projeleri tüm hızıyla devam ediyor. Ulubey Mahallesi’nde bir yandan yol açma çalışmaları gerçekleştirirken, bir yandan da mahalleye değer katacak projeler üretiyor ve hayata geçmesi için çalışıyoruz.” dedi. Bölge halkına çalışmalara verdikleri destekten dolayı da teşekkür eden Başkan Tiryaki, açılan yollarda atılan her adımın Altındağlı vatandaşlara mutluluk getirmesini temenni etti.

“Bugüne kadar Altındağ’da 370 km yeni yol açtık.”
Göreve geldiği ilk günden itibaren yıkım ve yol açma çalışmalarını çok önemsediğini belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, “İmar planları biten yerlerde hızla yollar açtık, açmaya da devam ediyoruz. Bugüne kadar Altındağ’da 370 km yeni yol açarak, Altındağ’da yapılaşmanın önündeki engellerden birini de kaldırmış olduk. “ dedi.

Altındağ Belediyesi olarak sadece yol açmakla sınırlı kalmadıklarını da dile getiren Başkan Tiryaki, kaldırım, asfalt kaplama, bakım ve onarım çalışmaları yürüttüklerini de hatırlattı. Tiryaki, yeni açılan yolların hayat şartlarını daha da kolaylaştıracağını ifade ederek, gelişen Altındağ’a ancak bu tür yolların yakışacağını söyledi.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181