Altınoran'dan 23 Nisan Açık Hava Çocuk Şenliği!
Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi Altınoran, bahara renk katan etkinliklerine 23 Nisan Açıkhava Çocuk Şenliği ile devam ediyor. Çocukların 23 Nisan coşkusuna ortak olmak için Circus City'den Roller Coaster'a UFO Combo'dan Skate Slide ve Sosis Balon oyununa kadar eğlenceli aktivitelerle donanacak olan Altınoran Meydanı, çocuklara unutamayacakları bir hafta sonu yaşatacak. Bugün, "Gencer Savaş Bandosu"nun eğlenceli müzikleriyle dans edecek olan çocuklar düzenlenen yarışmalarla 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşacak.

TÜM ÇOCUKLAR DAVETLİ
Başkentli çocuklar bu bayram Sinpaş Holding tarafından inşa edilen Altınoran'da birbirinden renkli etkinliklere katılacak. Zumba Kids ile eğlenecek çocuklar, yüzlerine yapılacak boyalar ile istedikleri renge bürünecek. Bugün 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek "
Bugün 13.00-18.00 saatleri arasında gerçekleşecek "Altınoran 23 Nisan Açıkhava Çocuk Şenliği'ne tüm Ankaralı çocuklar ve aileleri davetli.


Sabah Ankara Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181