Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit yapıyor!
Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği ve dünyanın en büyük tema parklarından biri olan Ankapark’ın, Anadolu Bulvarı kısmına üst geçit köprüsü yapıyor. Üst Geçit Köprüsü’nün yapım çalışmaları nedeniyle bu akşamdan itibaren (3 Ağustos) Anadolu Bulvarı trafiği, mevcut yolun yanında yapılan servis yolundan sağlanacak.

Büyükşehir Belediyesi,  Ankapark içerisinden Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu istikametine direkt olarak geçiş sağlanması amacıyla projelendirilen köprünün fore kazık imalatlarına başladı.

Yetkililer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımına başlanan üst geçit köprüsüyle, Ankapark’ın yoğunluğunun Anadolu Bulvarı trafiğine ilave yoğunluk oluşturmamasının amaçlandığını bildirdiler. Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, yapımına başlanan üst geçit köprüsünün 243.5 metre uzunluğunda, 7 açıklıklı, 2 şeritli, betonarme artgerme köprü olarak projelendirildiğini bildirdiler.
Yetkililer, köprü yapımı sırasında, Anadolu Bulvarı trafiğinin, mevcut yolun yanında yapılan servis yolundan sağlanacağını belirterek, servis yolunun 3 gidiş 3 geliş toplam 6 şeritli olarak yapıldığını ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını söylediler.
 
TRAFİK SERVİS YOLUNDAN
Anadolu Bulvarı Çevreyolu istikameti trafiğinin bu akşam (3 Ağustos Çarşamba)  saat 20.00’dan itibaren servis yoluna verilerek, ulaşımın bu servis yolundan sağlanacağını bildiren yetkililer, “Anadolu Bulvarı Eskişehir Yolu istikameti trafiği ise köprü yapım çalışmalarına göre önümüzdeki günlerde servis yoluna verilecektir. Vatandaşların bu köprü çalışmaları nedeniyle mağdur olmamaları için, köprü imalatları hızla devam etmekte olup, mümkün olan en kısa sürede trafik eski haline getirilecektir”dediler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181