Ankara'da Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeniden yapılıyor!
Eskiyen ve sürekli tadilat isteyen, Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi yeni baştan yapılıyor. Bundan birkaç ay önce Ali Ersoy Mahallesi’ndeki 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkarak yerine yenisini yapan ve inşaatı tamamlamak üzere olan Altındağ Belediyesi, bu kez Beşikkaya Mahallesi’ndeki Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’ni  yıktı. Altındağ Belediyesi, yepyeni ve daha modern bir kültür merkezinin inşaatına önümüzdeki günlerde başlayacak.  

Dev tesis mahalleye güneş gibi doğuyor
İçinde konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunacağı tesisin inşaatı başladı. Yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Beşikkaya Mahallesi ve çevre mahallelere önemli bir katkı yapması bekleniyor.

Yenilenen merkez, faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. Son teknolojiyle donatılmış, modern konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken, geniş ve ferah sınıflarda eğitim görecek olan Altındağlı kadınlar, modern spor salonlarına da “merhaba” diyecek. Altındağlı kadınlar, yeni kütüphanelerinde kitap okuyacak ve çok amaçlı yeni salonlarda birbirinden faydalı seminerlere katılacak.
“Yeni kültür merkezimiz Altındağımıza hayırlı olsun.”

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, Hüseyin Gazi Kültür Merkezi’nin artık ihtiyaca cevap veremeyecek durumda olduğunu ve her yıl tadilat yapmak zorunda kaldıklarını, bu nedenle eskisini yıkarak, yeni bir kültür merkezi yapma kararı aldıklarını söyledi.

Bu kararı hızlı bir biçimde hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Tiryaki, yıkımın henüz tamamlandığını, inşaatın hızla tamamlanacağını,  yeni kültür merkezinin tüm mahalle halkına ve Altındağ’a hayırlı olmasını temenni etti. Altındağ’ın geleceği için her geçen gün yeni yatırımlar hayata geçirdiklerini söyleyen Başkan Tiryaki, “Altındağ’ın geleceği, çocuklarımızın geleceği için daha modern yapılar yapmaya, daha fazla projeler üretmeye devam ediyoruz.” dedi. 

Altındağ Belediyesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181