Tiryaki Altındağ Belediye binasının da çehresini değiştirdi!
Altındağ’da göreve geldiği günden itibaren 45 bin civarında gecekondu yıkan, Altındağ’ın çehresini baştan aşağı değiştiren Başkan Tiryaki, sonunda belediye binasını da yıktı. Yıllardır “Çok yakında belediyeyi de yıkacak.” denilen Başkan Tiryaki, sonunda denileni yaptı. 3 bloktan oluşan Altındağ Belediye binasının bir bloğu yıkıldı. Kısa bir süre önce tamamlanan yıkım çalışmalarının ardından belediye binası, bambaşka bir görünüme büründü.

Belediye binasının bir bloğu yıkıldı

Yıkılan bölgenin yeşil alan olarak değerlendiren ve Altındağ Belediyesi’ni daha ferah bir görünüme kavuşturan Başkan Tiryaki “Böylece Altındağ’a kattığımız yeşil alan miktarı daha da arttı. Belediyemizin önü de yemyeşil oldu. Hem belediye binasının atıl bölümleri ortadan kalktı, hem de daha güzel bir görünüme kavuştu.” dedi.

“Sürekli her yerde esprili bir dille ‘Siz yakında belediyeyi de yıkarsınız…’ diyorlardı. Dostlarım, arkadaşlarım, ‘Altındağ’da yıkılmayan bir belediye kaldı’ diye bana şaka yaparlardı. Sonunda bekledikleri oldu. Belediye binasının bir bölümünü de yıktık.” diyen Başkan Tiryaki, bu sözleriyle herkesi gülümsetti.

“Hamamönü ve Hamamarkası Anafartalar Caddesi’ne bağlandı.”

Başkan Tiryaki “ Altındağ Belediyesi’nde uyguladığımız güçlü, kalifiye, az ve öz personel politikası nedeniyle, belediyenin boş kalan ve kullanılmayan bölümlerini yıktık. Belediyenin yemek salonu, evlendirme müdürlüğü birimleri, oda nikah salonu ve bazı dükkanların bulunduğu bölümü tamamen yıkarak arkasındaki tarihi alanı ortaya çıkardık. Böylelikle Hamamönü ve Hamamarkası bölgesi Anafartalar Caddesi’ne bağlanmış oldu. Yıkılan bölüm, yeşil alan olarak değerlendirildi. Ankaralılar, şehrin merkezinde tertemiz, ferah ve yeşil bir alana kavuştu. Herkese hayırlı olsun.” dedi.

Altındağ Belediyesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BEKİR YAMAN 8 yıl önce

OLUŞAN YEŞİL ALANA ESEN PARK İSMİ VERİLMSİ GÜZEL OLUR ÇÜNKÜ ESKİ İSMİ ÖYLEYDİ TEŞEKKÜRLER

banner182

banner181