Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!
Mebuskent'te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler için de cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10'luk bir kontenjan ayrıldı. "Tüketici Haftası" dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında erken davranan alıcılar bu daireleri aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile satın alabilecek.

HEDEF SABİT GELİR GRUBU
Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, düşmeyen faizler başta olmak üzere mevcut piyasa koşullarının ancak düşük taksit ödemesi ile ev sahibi olabilen sabit gelirli kesimin alım gücünü zorladığını belirterek, bu kesimi konut sahibi yapmayı kendileri için öncelik olarak belirlediklerini ifade etti. Ayhan, "Biz Mebuskent'i hayata geçirirken geleneksel Türk ailesini baz aldık ve onlara sağlıklı, mutlu, huzurlu, güvenli ve iyi komşuluk ilişkilerine dayalı bir yaşam ortamı dizayn etmeyi hedefledik. Bu amaçla projemizde zengin sosyal donatı ve imkânlara yer verdik. Bunu yaparken fiyat avantajı sağlamaya da azami çaba harcıyoruz. Piyasa koşullarının elverdiği ölçüde kaliteyi, cazip fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz" diye konuştu. 

Sabah Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181