Ankara'nın aquaparklı yeni projesi; Nevadium Konutları
Şimdiye kadar 4 bine yakın konut ve otel, akaryakıt istasyonu gibi projelere imza atan Neva Prestij yapı, Eryaman'da bitirdiği Neva Prestij konutları, Neva Panora Residence ve Armonia Residence'm tamamlanmasından sonra, Batıkent bölgesindeki 1+1 ve 2+1 ihtiyacını karşılamak üzere 720 adet konut ve 8 bin 200 m2 dükkandan oluşan Nevadium Batıkent adlı proje ile beyaz eşya dahil, Aquaparkh, havuzlu, saunalı, fitnes spor merkezli kapalı otoparkları ile bölgedeki en dolu projeye start verdi. Batı Bulvarına 275 metre uzunluğunda cephesi olan Nevadium Bulvar dükkanları, daha şimdiden restoran cafe market gibi işletmecilerin ilgi odağı oldu. Örnek dairesi hazır olan projede yerden ısıtma sistemi, standart beyaz eşya tv, mikrodalga fırın gibi ürünlerin yanı sıra cam balkonda ücretsiz sunuluyor.

Gayrimenkul piyasasının geleceği hakkında konuştuğumuz Neva Prestij Yapı Yönetim kurulu Başkanı Yüksel Öztürk, "Ülkemize güveniyoruz, o yüzden yatırımlara ara vermeden İşyeri ve konut imalatına devam ediyoruz" dedi. Yatırım için şehir merkezine yakın olan Batıkent bölgesine yoğunlaşacaklarını söyleyen Öztürk, "Batıkent'de artan bir yeni konut ihtiyacı söz konusu, Batıkent insanının modern yaşama etkin şekilde katılan yeniliklere açık insanlar olmasının bölgeyi tercih etmede etkili olduğunu" belirtti.

Öztürk, "Aquaparklı ve yüzme havuzlu projeler yapma sebebimiz, Ankara insanı ortalama 7 gün yaz tatili yapabiliyor, site içerisine kurduğumuz havuz ve aquaparklarla yaz sezonunda kendi sitesinde tatil keyfi yaşatabiliyoruz. Daha önceki projelerimizde 1 adet havuz ve aquapark kullanırken Nevadium projemizde havuzu 2 adete çıkararak yetişkin ve çocuk havuzunu ayırdık. Beyaz eşya ve tv yi standart hale getirerek, daha sonra müşterilerimizi eşya için borçlanma sorunundan da kurtardık" dedi. Ankarada konut piyasasında lokasyona bağlı olarak hareketli ve durgun bölgeler olduğunu belirten Öztürk şöyle devam etti; Bizim projelerimize devam ettiğimiz Batıkent bölgesinde, konutlar 40 yaşına gelmekte ve yeni konut ihtiyacı çok fazla durumdadır, şuan boş kalan arsa sayısı az olduğundan bundan sonra Batıkent'de Kentsel Dönüşüm Kanunu'nda zorluklar kaldırıldıktan sonra çok hızlı şekilde eski yapılar yıkılıp yeniden depreme dayanıklı modern konutlar yapımına hızlıca olanak sağlanacağına inanıyoruz.

Milliyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181