Ankara Temelli Konut Projeleri!

Ankara Temelli Konut Projeleri gerek bölgesel gerekse de bölge dışından bir çok konut alıcısı yeni fırsatlar sunuyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi mücavir alan içerisinde kalan Temelli bölgesi özellikle son 5 yıl içerisinde başta konut alıcıları olmak üzere arsa ve tarla yatırımcılarının ilgi odağı oldu. 

Sincan Temelli ‘ye bağlı olan çevre mahallelerin arsa satış fiyatları ve Ankara Temelli Konut Projeleri daire fiyatları Eskişehir yoluna yakınlığı ve çevresinde ki projelere yakınlığı doğrultusunda şekilleniyor.

TOKİ Ankara Temelli Konut Projeleri

TOPLU Konut İdaresi’nin (TOKİ) Temelli Beldesi’nde yaptırdığı ve 2006 yılının mayıs ayında teslim ettiği 720 dairelik yerleşim alanında yaşam devam ediyor. 

Ankara Temelli bölgesinde yer alan TOKİ evlerinde 3 oda 1 salon dairelerin güncel fiyatları ise 75 bin liradan başlıyor.


Ankara Temelli Elit Park Manzara Evleri

Ankara Temelli Konut Projeleri arasında yer alan ve 9 bin 915 metrekarelik bir alan üzerinde planlanan ve toplam 100 daireden oluşan Elit Park Manzara Evleri 3 Bloktan oluşmaktadır.

Elit Park Manzara Evlerinde blok yükseklikleri birbirinden farklılık göstermektedir. Bu kapsamda A Blok 9 kat, B Blok 8 kat, C Blok ise 9 kat olarak projelendirilmiştir.

2013 yılında yapımına başlanan projede, 2017 yılı itibariyle yaşam başlamıştır.


Ankara Temelli Ihlarmurkent Bogina Sitesi

Son dönemlerde büyük ilgi gören Ankara Temelli Konut Projeleri arasında yer alan ve Temelli Malıköy’de yapımı tamamlanan Ihlamurkent Bogina 25 müstakil villadan oluşuyor.

Ankara Eskişehir yolu üzerinde konumlanan ve Organize Sanayi Bölgesi dönüşünde yükselen Ihlamurkent bölgesinde hayata geçirilen Bogina sitesinde, 1000 metrekare arsalı, kapalı garajlı,4 oda 1 salon, 2 katlı, 250 metrekare büyüklüğünde tam bağımsız villalar büyük ilgi görüyor.

Ankara Temelli Konut Projeleri Hakkında
Türkiye’nin ilk yapay göleti olma özelliğini taşıyan Ankara Temelli 120 bin kişiyi ağırlayacak şekilde planlanan rekreasyon alanlarıyla; 1500 kişilik piknik alanı, 50 adet kamelya ile 144 adet barbekü, basketbol, voleybol, tenis sahaları ve 26 bin metrekarelik alanda yapımına başlanan dev Rehabilitasyon tesisinde, uyuşturucu bağımlılarına yardım sağlanacaktır. Bu yerleşim yerinde, şimdiden birçok villa ve kooperatif arsaları alınıp satılmaktadır. Ankara Temelli, içinden yol geçen ve gezi parkurları bulunan bir gölet de bulunmaktadır.

Ankara Temelli Konut Projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
neslihan 6 yıl önce

Ankara'ya 2. havaalanı şart ve Temelli yer bakımından çok uygun sincan yenikent etimesgut civarı havaalanına gitmekte sıkıntı yaşıyor buraya havaalanı yapılırsa mrkezdeki yoğunlukta azalacaktır.

Avatar
Elif tuna ankara 5 yıl önce

Temelliye hava alani cok iyi proje sart insAllah en kisa bu proje hayata gecer

banner182

banner181