Bahçe'n Elvanşehir'de bahara özel yüzde 10 indirim!
Tuna - Türkoğlu Ortak Girişimi'nde Ankara Etimesgut'ta hayata geçirilen Bahçe'n Elvanşehir projesinde bahara özel yüzde 10 indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

10 blokta toplam 448 konuttan oluşan Bahçe'n Elvanşehir mahalle konseptinde inşa ediliyor. Bahçe'n Elvanşehir 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. Bahçe'n Elvanşehir çevre yoluna kolayca ulaşılabilmesi ve şehir merkezine trafik sorunu yaşamadan 15 dakika içinde varılabilmesi kolaylığını sunuyor.

Bahçe'n Elvanşehir projesinde ağaç ve yüzlerce organik meyve bahçelerinden oluşan botanik parkı, iki kapalı yüzme havuzu, spor salonları, fitness salonları, koşu ve yürüyüş alanları, basketbol sahaları, futbol sahaları, çocuklara özel spor ve eğlence alanları, 7/24 güvenlik kontrol sistemiyle her siteye özel güvenlik girişi ve güvenlik elemanı, her bloğa otopark ve araç koruma sistemleri bulunuyor. 

Bahçe'n Elvanşehir nerede? İşte lokasyonu

Bahçe'n Elvanşehir iletişim!
Adres: Ahi Mesut Mah. 48142 Ada 1 Parsel Etimesgut / Ankara
Telefon: 0312 228 22 28
Web:
www.bahcenelvansehir.com 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181