Marina Ankara Fiyat!
Sinpaş Yapı'nın 15 bin m²’lik kesintisiz gölet çevresinde tasarladığı Marina Ankara’da, toplamda 2 bin 518 konut yer alıyor. Marina konseptli projede; küçük yelkenlilerin ve kayıkların yer alacağı su alanı, iskeleler, meydan, tropikada, kanyon, köprüler, sahil yolu, deniz feneri, kafe ve restoranlar yer alacak.

Eymir Gölü manzarasına sahip Marina Ankara'da Sinpaş Yapı’nın lansmana özel avantajlı ödeme planı ile 5 bin lira peşinatla, 48 ay vade farkı ödemeden ev sahibi olmak mümkün. 


5 bin lira peşinat ve 48 ay vade farkı ödemeksizin 258 bin TL’den başlayan fiyatlarla Ankara’da marina yaşamına adım atmak artık mümkün. Siz de rotanızı Marina Ankara’ya çevirin, mutluluk ve keyif dolu bir hayata başlayın!

Marina Ankara Satış Ofisi İletişim!

Adres: Turan Güneş Bulvarı, Galip Erdem Caddesi (M.S.B. Lojmanları arkası) Oran - Çankaya / Ankara 
Telefon : 444 1974
Web sitesi: www.marinaankara.com

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181