Mebuskent 'eğitim üssü' ile ailelerin gözdesi oldu!
Başkentte 5 bin kişilik nüfusuyla 'şehir içinde şehir' olacak Mebuskent'in de içinde konuşlandığı Batıkent Çakırlar, son yıllarda açılan ilk ve orta dereceli çok sayıdaki okulla dikkati çekiyor. Eğitim kurumlarının yoğunlaştığı ve hızla çoğalmaya devam ettiği bölge de yoğun talep alıyor. 70 ile 150 metrekare arasında değişen 2+1,3+1,4+1 daire seçeneklerinin yer aldığı Mebuskent'te olan ilgiyi anlatan Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan "Eğitim üssü niteliğindeki bir bölgede konuşlanmamız ailelerin bizi tercihinde önemli bir faktör" dedi.

Mart 2013'te inşasına başlanan 652 daire ve 332 villadan olmak üzere toplamda 984 konuttan oluşan projenin tamamlanma aşamasmda olduğunu belirten Ayhan"13 bin 650 metrekarelik alanda golf sahası var. Ayrıca yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet yolları, açık hava dinlenme alanları, otopark ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Tamamen bisikletli hayata göre tasarlanan Mebuskent, şimdiden 'Ankara'daki Küçük Kopenhag olarak adlandırılıyor" dedi.

Star Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181