Mebuskent'te konutlar teslim ediliyor!
Başkentin yeni cazibe merkezi Çakırlar'da yapımı tamamlanan Mebuskent'te yer alan 10 bloktaki 602 daire ve 332 villada toplam 934 aile yasayacak.

Ankara'nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Batıkent Çakırlar'da hayata geçirilen Mebuskent projesinde, konutların teslimi başladı. Mebuskent'i yapan Aymor Grup'un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan'ın verdiği bilgiye göre, projede konutların tüm ic isleri de tamamlanırken, çevre düzenleme çalışmaları da tamamlanma aşamasına geldi. Konut sahiplerine anahtarlarının teslim edilmeye başladığı proje, 332 villa ve 10 bloktaki 602 daire olmak üzere toplam 934 konuttan oluşuyor. Ankara'nın en prestijli konut projelerinden Mebuskent'te her kesimin ihtiyacını karşılayacak 2+1,3+1,4+1 daire ve tamamen bağımsız, bahçeli villalar yer alıyor. "Şehir içinde koca bir şehir" konseptiyle hayata geçirilen Mebuskent, toplam 4-5 bin kişilik bir nüfus barındıracak.

GÜZEL BİR YASAM ALANI ORTAYA ÇIKTI
Kürşat Ayhan, ülke ekonomisinde yaşanan sıkıntılara ve bürokrasiden kaynaklanan aksamalara rağmen "tam gaz" çalışmaya devam ederek Mebuskent'i tamamladıklarını belirterek "Bu yaz insanların dairelerine oturabilmesi için elimizden geleni yaptık ve cok güzel bir yasam alanı ortaya çıktı. Artıkson aşamadayız, insanlar evlerini telsim aldıklarında gönül rahatlığıyla oturabilecekler" dedi.

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181