Parktepe Evleri'nde yaşam Ekim'de başlayacak!
Şahika Grup Yapı tarafından, 1150 rakımla Beytepe'nin en yüksek noktasında hayata geçirilen Parktepe'de konutların ışıkları Ekim'den itibaren yanmaya başlayacak. Su sıralar Parktepe Evleri'ndeki son detayları tamamlamak için calıstıklarını ifade eden Şahika Grup Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Murat Altuntaş, cok yakında projeyi gerçek sahipleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıdıklarını kaydetti.

KALİTELİ MALZEME TİTİZ İŞÇİLİK
Altuntas, şunları söyledi: "Grubumuzun İlk büyük konut projesi olan Parktepe Evleri'nin her noktası özenle hayata geçirildi. Yalnızca binanın görünen bölümleri değil, altyapı sistemlerinde de kaliteli malzeme ve titiz isçilik prensibimizden asla odun vermedik. Stresten uzak, manzaralı, ferah ve dinlendirici hayatı, konforlu ve kullanışlı konutlarla bir araya getirdik. Bu yüzden de Parktepe Evleri, içimize sinen, konut alıcısının da cok beğendiği bir proje oldu. Kısa süre sonra ise bizim Parktepe hikayemiz sona ererken, konut sahiplerimizinki başlayacak. Ekim itibariyle Parktepe Evleri yasayan bir proje haline gelecek." Altuntas, Parktepe Evleri'nde sınırlı sayıdaki dairelerin sahiplerini beklediğini vurguladı.

Star Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181