Sinpaş ‘Altınoran Çadır Günleri’ kampanyası uzatıldı!
Sinpaş Yapı tarafından konut satışında ilk kez gerçekleştirilen ‘Altınoran Çadır Günleri’ Ankaralılardan çok yoğun ilgi gördü. Türkiye gayrimenkul sektörünün temalı en büyük yaşam projesi olan Altınoran’da başlatılan yüzde 30 indirimli çadır günleri, son stokları hızla bitiriyor.

Sinpaş Yapı, Altınoran projesi için başlattığı ‘Ev Aldıran Çadır Günleri’ kampanyasının Ankaralılardan yoğun ilgi görmesi üzerine, indirim fırsatını uzatma kararı aldı. Yüzde 30 oranında büyük bir indirimle satışa çıkarılan konutlar, yoğun ilgi gördü. Fırsat çadırını, kısa sürede yaklaşık 3.000 kişi ziyaret etti.

Sinpaş Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, kampanyanın gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, “Sinpaş Yapı olarak, her zaman olduğu gibi sektöre hareket getirecek yeni bir farklılık geliştirmek istedik ve konutta ilk olan, özel bir kampanyayı Ankaralılarla tanıştırdık. Kampanyaya Ankaralıların gösterdiği büyük ilgi bizi çok mutlu etti. Yoğunluktan yanıt verilemeyen müşterilerimizi de düşünerek, kampanyamızın süresini uzattık. Bu fırsattan herkesin yararlanmasını istiyoruz ve çadırımıza bekliyoruz. Gerçekten çok büyük bir avantaj ile oturmaya hazır olan dairelerimizi yüzde 30 indirimle sunuyoruz” dedi.

Türkiye’nin en büyük temalı yaşam projesi
Altınoran’ın gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin temalı en büyük yaşam projesi olduğunu, hatta dünya çapında çok önemli bir niteliğe sahip olduğunu vurgulayan Çelik, şunları söyledi:

“Altınoran’da 2647 konutumuz vardı ve hepsini tamamladık. Şu anda yaklaşık 2 bin aile burada yaşıyor. Yaşama hazır son dairelerden Ankaralıların istifade etmesi için indirimli çadır kampanyamızı başlattık ve bu fırsat çok ses getirdi. İki hafta sonunda 3 binin üzerinde Ankaralı çadırımızı ziyaret etti. Yoğun bir ilgiyle Ankaralılara sınırlı sayıdaki stok dairelerimizi sunuyoruz. Yoğunluktan dolayı hizmet veremediğimiz, kendilerine projemizi anlatamadığımız çok sayıda müşterimiz oldu. Projemize başlarken yaptığımız ilk lansmanın da üzerinde yoğun ilgi gördük. Bu talebi karşılayabilmek için kampanyamızı biraz daha uzatarak hizmet veremediğimiz müşterilerimizde bu fırsattan yararlanabilsin diye devam etme kararı aldık.”


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181