So Çayyolu sıfır faiz kampanyasında son gün 30 Kasım!
Çayyolu bölgesinde inşası tamamlanan So Çayyolu projesi hakkında bilgi veren yetkililer, 24 ay, 0 faiz kampanyasında sona gelindiğini açıkladı. Ay sonunda tamamlanacak olan kampanya sayesinde 2017 bitmeden ev almayı planlayan birçok kişinin projeyi tercih ettiğini belirten yetkililer şunları söyledi: "Toplam 41 bin metrekarelik alana sahip olan So Çayyolu'nda yeşil alan, gezinti yolları, sosyal alanlar, çocuklar için özel mekanlar ve spor aktiviteleri, sadece konut birimlerinin kullanımına yönelik olan yüzme havuzu, yeşil kat terasları ve panoramik manzara gibi birçok özellik arada bulunuyor. Lobisinden daire içlerine kadar geniş metrekarelerle kurgulanan SO Çayyolu'nda, bina sakinleri kuru temizleme, kreş ve kuaför hizmetlerinden yararlanabiliyor.

Bilkent Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Çankaya Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve ODTÜ'ye yakın mesafede bulunan projede yer alan 2+1 ve 4+1 daire tipleri hem çekirdek ailelere hem de geniş ailelere hitap ediyor. Sosyal donatılar sayesinde komşuluk ilişkilerinin yeniden canlanması planlanan projede, bina sakinlerinin kullanımına açık olan kafe ve bilardo alanları, sinema salonu, yoga odası ve Playstation odalarında günün stresini ve yorgunluğunu atmaları hedefleniyor.

Hürriyet Ek Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181