Moment Beştepe ne zaman teslim?
Moment Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Moment Beştepe projesi teslimlerinin Aralık 2017'de yapılması bekleniyor.

İki bloktan oluşan projede ofis büyüklükleri 83 metrekare ile 342 metrekare arasında değişiyor. 10 bin 300 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Moment Beştepe projesi 330 ofis, 22 adet ticari üniteden oluşuyor.

Lokasyonu ile dikkat çeken Moment Beştepe'de 7/24 güvenlik, vale hizmeti, kapalı otopark, kiralanabilir sistem ve altyapı alanları, Fiber Optik IT altyapısı, VRF iklimlendirme sistemi, jeneratör, tabldot restoran, nefes aldığınız açıkalanlar, kartlı geçiş ve kontrol sistemleri, yangın algılama ve otomatik söndürme, oto yıkama, her katta bay/bayan WC ve mescit bulunuyor. 

Moment Beştepe nerede? Lokasyon bilgisi için tıklayınız.

Moment Beştepe teslim tarihi için tıklayınız.

Moment Beştepe ofis fiyatları için tıklayınız.

Moment Beştepe iletişim!
Adres: Alparslan Türkeş Caddesi No:65 Beştepe-Ankara
Telefon: 444 74 01 - 0312 222 01 12
Web: momentbestepe.com.tr

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181