Regnum Sky Tower'dan 18 ay vade farksız taksit avantajı!
Son yıllarda yapılan çok katlı ev, ofis, rezidans projeleriyle yatırımcılar tarafından 'Ankara'nın Manhattan'ı olarak adlandırılan Konya Yolu aksına yeni iş ve yaşam merkezi yapılmaya devam ediyor. Yapımı devam eden inşaatlar arasında inşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Uzaltaş A.Ş. ve Öztürk Holding ile yalıtım sektörü temsilcisi Canpa ortaklığında, 'mutlu ofis' konseptiyle inşaa edilen Regnum Sky Tower, 156 metrelik uzunluğu ile dikkat çekiyor. Regnum Sky Tower'daki ofisler için '18 ay vade farksız taksit avantajı' başlattıklarını belirten Uzaltaş A.Ş.Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, şunları söyledi:

150 METREDE BARBEKÜ
"Çalışmalarımızı ileride yaşanabilecek problemleri de öngörerek yaptık. Geleceğin ofislerini hayata geçirirken, tüm etkenleri de gelecek planlarını da titizlikle düşündük. Eğlenceli ofisler iş hayatına renk katacak. Regnum Sky Tower, iş yoğunluğundan bunalıp nefes almak isteyenlere stresten uzaklaştıracak birçok aktivite seçeneği sunuyor ve bu yönüyle iş performansını artıracak özellikte. 150 metre yükseklikte Ankara'yı seyrederken barbekü yapabileceksiniz. Bu proje örnek olacak, iş yaşammı da kökten değiştirecek. Şirketlerin başarısının yüzde 70 oranında çalışan mutluluğuna bağlı olduğu biliniyor. Regnum Sky Tower sahip olduğu özelliklerle, başarı ve verimlilik hedefine büyük katkı sağlayacak."

Hürriyet Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181