Ark Residence projesi Güneşli'de!
Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: 
Ark Residence


Keleşoğlu İnşaat, Bağcılar Güneşli'de  Ark Residence  projesinin startını verdi. Ark Residence Güneşli projesi 3 bin 863 metrekare alanda hayata geçiriliyor. Temeli atılan proje 11 katlı olarak tasarlanıyor ve farklı mimarisiyle dikkat çekiyor.



Ark Residence projesinde daire tipleri 1+1 tip, 7 farklı 2+1 tip, 6 farklı 3+1 tip ve tek tip 4+1 daireden oluşan toplam 5 farklı alternatif sunan 110 lüks daire bulunuyor. Ark Residence projesinde 8’i dükkan, 2’si ofis olmak üzere 10 adet ticari alan yer alıyor.



Ark Residence projesinin 7. katında tüm daireler dubleks olarak tasarlandı. Geniş bir alana yayılan Ark Residence projesinde her daire için kapalı otopark alanı bulunuyor.



Ark Residence projesinde fiyat metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 6 bin TL arasında değişiyor. Ark Residence Güneşli'de daireler Ağustos 2017 yılında teslim edilecek.



Ark Residence iletişim!
Tel: (0212) 653 50 03 

Web: www.arkresidence.com
Gökçe ÜLKER/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181