Avrupark İstanbul Başakşehir'de yükseliyor!
Cihan inşaat, Cityscape Turkey fuarında İstanbul Başakşehir'de yer alan 79 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Avrupark Bahçekent projesiyle boy gösterdi. Cityscape'in Türkiye'de İstanbul'da yapılmasının Türk gayrimenkul sektörünün gücünü ortaya koyduğunu belirten Cihan İnşaat İş Geliştirme ve Pazarlama Müdürü Bengi Hışır, "Fuarın etkili bir tanıtım sağlayacağım düşündüğümüz için katıldık. Ancak beklediğimizden daha yüksek bir ilgi ve taleple karşılaştık. Yabancı pazarlarda da markalarımızı görücüye çıkarmamız heyecan verici"dedi. Cihan İnşaat, Ortadoğulu yatırımcı ve oturum amaçlı konut satışı için 25 milyon liralık rezervasyon aldı.

21 BLOK YER ALACAK
Emlak Konut GYO öncülüğünde kurulan, altyapısı hazır bir bölge olan Bahçekent'te yükselen Avrupark, 21 blok ve bin 394 konuttan oluşuyor. Projede her ihtiyaca cevap verecek 86 ticari ünite de bulunuyor. Yüksek inşaat ve işçilik kalitesiyle yükselen projenin Nisan 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 1+1 dairelerin tükendiği projede 2+1 açık mutfaklı daireler 319 bin liradan başlıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak farklı tip ve büyüklükte konutların satışı ise devam ediyor. Kadınlar ve erkekler için ayrı dizayn edilen spa merkezlerinin de içinde bulunduğu ve yüzde 80'i yeşil alanlara ayrılan Avrupark Bahçekent'i site dışında da şehir parkı kucaklıyor. Parkın içinde göletler, piknik alanları, yürüme ve spor alanları dikkat çekiyor. Projeden ev almak isteyenler yüzde 25'ini peşin ödüyor, geri kalan bakiyeyi 36 aya kadar faiz ödemeden eşit taksite bölebiliyor.

Hürriyet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181