Bizim Evler 6’da hemen teslim dairelerde kampanya!
İhlas Yapı, devlet desteğiyle bir çok projede başlatılan dev kampanyayı, Türkiye’nin geleceğine güvenerek, millete ve ekonomiye destek olma adına Bizim Evler 6’da kendi girişimleriyle projesine uyarladı. Kampanya kapsamında Bizim Evler 6’da hemen teslim daireler 120 aya %0,70 oranla kredilendiriyor.

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişiminin ardından ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla İhlas Yapı ben de varım dedi. Devlet desteğiyle başlatılan 120 aya %0,70 oranla kredilendirme kampanyasını, kendi girişimleriyle İhlas Yapı da Bizim Evler 6 projesine uyguladı. Devletin ekonomiye ve sektöre katkı sağlamak adına gerçekleştirdiği girişimi desteklediklerini ifade eden İhlas Yapı yetkilileri,  ülkemizin yarınlarına güvendiklerini ve kendi projelerinde de bu kampanyayı uyguladıklarını belirtti.

Ispartakule’de hayata geçirilen Bizim Evler 6 projesinde kampanya kapsamında 461.000 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olmak mümkün. Hemen teslim olarak satışa sunulan daireler de 120 aya %0,70 oranla kredilendirme yapılırken, alternatif ödeme planları da sunuluyor.

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden daire seçeneklerinin sunulduğu projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor. Geniş ve ferah kullanım alanlarına sahip Bizim Evler 6’da daireler, 116 metrekare ile 302 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Bizim Evler 6 projesinde bölge halkının ihtiyaçlarına cevap vermek üzere 160 cadde mağazası yer alıyor. Ispartakule Metro durağının hemen önünde faaliyete hazır dükkanlar 45 metrekare ile 1.000 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

METRO DURAĞI KAPISINA GELİYOR
Ispartakule Metro durağının önünde yer alan Bizim Evler 6, şehir içi ulaşım açısından avantajlı konumuyla dikkat çekiyor. Kabataş, Mecidiyeköy, Gaziosmanpaşa, Mahmutbey - Halkalı, Ispartakule, Bahçeşehir hattında ulaşım imkanı sağlayacak Metro hattı ile Ispartakule’den şehrin her noktasına hızlı ve konforlu ulaşılabilecek. Marmaray ile entegre olacak Ispartakule banliyö tren istasyonu da projeye çok yakın bir noktada yer alacak.

Necmi ÇİÇEKÇİ/Türkiye Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181