Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!
10 blokta 788 daire ve 22 ticari üniteye sahip Blue Lake Küçükçekmece projesinde daire fiyatları 198 bin dolardan başlıyor. 

İç mimari tasarımını Evrenol Mimarlık üstlendiği Blue Lake Küçükçekmece projesi Küçükçekmece Gölü'nün kıyısında yer alıyor. 1+0'dan 4+1 dublekse kadar değişen daire alternatifleri sunulan Blue Lake Küçükçekmece projesinde, teraslı, balkonlu ve bahçeli konutlar, 10 metrekare ile 264 metrekare arasında değişen toplamda 19 bin metrekare balkon ve teras alanıyla dikkat çekiyor.


Dairelerin tamamı hem göl hem de deniz manzarasına sahip olan Blue Lake Küçükçekmece projesinde 171 bin metrekarelik inşaat alanında bulunuyor. Dairelerin 60 metrekare ile 400 metrekare arasında tasarlandığı Blue Lake Küçükçekmece projesi, 17.500 metrekare peyzaj ve sosyal alanı ile dikkat çekerken;  65 metre yüksekte, 15. katta yer alan Gök Teras’ta, bloklar özel bağlantı yolları ile birleştirilerek panoramik deniz ve göl manzarasına hakim 3 adet infinity havuzu, cafe ve oturma alanları ve 2,6 km yürüme parkuru ile farklılık yaratıyor.

1.500 metrekare kapalı sosyal kulüp, tüm projeye hizmet veren spa ve fitness klübü, su sporları kulübü, kültür-sanat merkezleri, hobi atölyeleri, çocuklar için kids-club gibi birçok sosyal imkan yer alan Blue Lake Küçükçekmece projesinde led ışıklar, akıllı ev sistemi, 1. sınıf full ankastre, özel dizayn mutfak ve banyo tasarımları ile alıcılarını bekliyor. 

Blue Lake Küçükçekmece ne zaman teslim? Tıklayınız.

Blue Lake Küçükçekmece iletişim!
Adres: 27 Mayıs Caddesi, 23 Küçükçekmece - İstanbul
Telefon: 0 212 598 14 44 - 444 81 28
Web: www.bluelake.com.tr
 
Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181