Demir Romance'da hemen taşın, ödemeye 3 ay sonra başla!
Mayıs 2016'ya kadar geçerli olacak "Evinizi Şimdi Alıp Hemen Evinize Taşının, Ödemeye Üç Ay Sonra Başlayın" kampanyası kapsamında, ev alanlar ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmı 3 ay sonra 1 ödemeye başlayacak. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, yaşamın başladığı Demir Romance'deki sınırlı sayıdaki son daireler için yaptıkları bu kampanya ile ev sahibi olmak isteyenlere Akıllı Ev Teknolojileri ile donatılmış bir evde yeni bir yaşama başlama firsatı sunduklarını söyledi.

Yeni evini şimdi alacak olanların ödemeye mayıs ayında başlayabileceklerini belirten Hamit Demir, "Demir Romance'de kalan sınırlı sayıda daire için kampanya yaptık. Demir Romance'den akıllı bir ev almak için bu kampanya son fırsat! Mayıs 2016 tarihine kadar geçerli olacak kampanyamızdan yararlanacak müşterilerimiz ödemenin yüzde 50'sini peşin verip geri kalan yüzde 50'lik kısmını da üç ay sonra ödemeye başlayacaklar" dedi. 

Sabah Gazetesi
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181